2777
2789
عنوان

☂️ آیا گوشی معیوب و قدیمی بلااستفاده تو خونه دارین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 55 پست
سلام من یه گوشی ال جی دارم باتریش زود خالی میشد براش باتری گرفتم بازم درست نشد بردم نشون دادم گفتن ک ...

سلام

مدلش رو بفرمایید

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
من یه گوشی هواووی جی610دارم سالمه فقط باتریش زود خالی میشه چندمیخرین

سلام

بکارم نمیاد این مدل بزرگوار

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه گوشی سامسونگa7 هم دارم مدل۲۰۱۶ که کاملا سالمه فقط چون یه جدیدشو کادو گرفتم ،گذاشتمش کنار اونو ...

سلام

وقتتون بخیر

بالای یک میلیون بزرگوار

من زیاددارم زیاااد اما الان همراهم نیس. 😕

سلام

بعدا برام عکساشون رو محبت بفرمایید

0933

320

1212

سلام بله حتما

ببخشید جواب منو ندادید. A8 دارم 2015بانریش تازه عوض شده ال سی دیش سوخت. چند؟ حافظه 32

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 
ببخشید جواب منو ندادید. A8 دارم 2015بانریش تازه عوض شده ال سی دیش سوخت. چند؟ حافظه 32

سلام

عکسشون رو محبت کنید واتس یا تل لطفا

0933

320

1212

سپاس

سلام کانال تلگرامتون هنوز فعاله؟همین فروش روغن وعسل واین چیزا

سلام

بله

o2shomal

قیمت ها همین هاست ک داخله کاناله یاتغییر کرده؟اخه قیمت ها خیلی ایده آل وخوبه

۸۰ درصد همونه

سلام

گوشی نوکیا ۰۰ ۲۶ جا شارژش خرابه

گوشی سونی اریکسون k800 گاهی روشن میشه نمیدونم مشکلش چیه

گوشی HTC  مدل desire c صفحش شکسته و ال سی دی سوخته

اینا رو چند میخرین؟

در مسجد و در کعبه به دنبال چه هستی؟     اول تو ببین قلب کسی را نشکستی...؟       اینگونه چرا در پی اثبات خداییم! ؟                               همسایه ی ما گشنه و ما سیر بخوابیم...!؟