2777
2789
عنوان

کیا دوقلو باردارن؟ بیان بحرفیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 152 پست
وامگه میشه😐فقط اون بالایی بایدصلاح بدونه😐

این صد البته میگم ک خیلیا جواب گرفته بودن بدنشون تقویت شده بوده

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
دیگه نگو هم اینجا هم واقعیت .ب مامانت ابجیتم بگو ب کسی نگن بگن بارداری و یکیه تا ماه اخر ب هیچکس نگو ...

احی عزیزم چقد ناراحت شدم ان شااللع خدابهت بده دوباره 

امید زندگیم دوقلوهام😍 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم طنازجان...چن تافولی داشتی سایزاش چقدربود؟؟؟عددبتات چن روزعقب انداختی چن بود؟؟وعلائم قبل پریودی هم بودوچیابود؟؟؟ممنون میشم جوابموبدی عزیزم❤

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
میگم طنازجان...چن تافولی داشتی سایزاش چقدربود؟؟؟عددبتات چن روزعقب انداختی چن بود؟؟وعلائم قبل پریودی ...

دوتا فولی ۱۸ داشتم. یکروز قبل از موعدم بتام ۱۱۴۲ بود پنج روز قبل از موعد بی بی چکم مثبت شد 

نوک سینم خیلی تحریک پذیر شد

حالت تهوع شدید قبل از موعد و نمیتونستم رو توالت ایرانی بشینم میرفتم فرنگی با اینکه قبل از بارداری خیلی بدم میومد از فرنگی ولی ایرانی زیر دلم شدید درد میگرفت 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
دوتا فولی ۱۸ داشتم. یکروز قبل از موعدم بتام ۱۱۴۲ بود پنج روز قبل از موعد بی بی چکم مثبت شد  نو ...

زیردلت ازکی میگرفت عزیزم؟؟؟

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

طنازی واسه منم دعاکن دکترگف سایزفولی هات عالی ان ۱۶و۱۷....دوقلوداری دعاکن منم خدابم دوقلوبده

دورش هم پرمو شده برا تو. نه مال من فقط دور نافم از قبل موهاش بیشتر شده ولی مال تو.عین.مال دو ...

وای راس میگی خدا کنه برای من شکمم مو اصلا اینجوری نداشت تو حموم اب میگیرم انقدر بلند شدن موهای شکمم 😀

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷