2777
2789
عنوان

کیا دوقلو باردارن؟ بیان بحرفیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 152 پست
بیا بیا . پیشکسوتی 😄یاریم کن 😄مامانم نمیزاره برم خونه خودم مبگه استراحت مطلق باش چیکا کنم؟ ببخشید ...

اومدم🏃🏃🏃🏃

اگه شرایطتت خوبه اصلا الکی استراحت مطلق نکن خودتو

رابطه مشکلی نداره فقط اروم و کوتاه

یهـگهواره بزرگ بپیر حتما از اول عادتشون بده همزمان تو اون بخابونیشون خیلی کمکت میکنه

بچه های من تختشون نوجوان بود

بهترین حالت واسه من این بود که از اول رو زمین میخابیدم با بچه ها من وسط و اونا هر کدوم یه طرف

چون شیر خودمو میخوردن به محض نق زدنشون بیدار میشدم و تو همون حالت شیرشون میدادم تا خوابشون نپره و صدای گریشون اونیکی و بیدار نکنه

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اومدم🏃🏃🏃🏃 اگه شرایطتت خوبه اصلا الکی استراحت مطلق نکن خودتو رابطه مشکلی نداره فقط اروم و کوتاه ...

یعنی کلاهردوتاشون شیرخودتون خوردن تادوسال؟

خداجونم ممنونم بابت مهربونیات
 گلم اونايي كه با دارو باردار ميشن يه مقدار شرايطشون فرق ميكنه تا اونايي كه طبيعي باردار ميشن ...

منم با دارو باردار شدم تا روز اخر کارای خودم و خونه رو انجام میدادم تمام و کمال

بهتره با دکتر مشورت کنه

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
یعنی کلاهردوتاشون شیرخودتون خوردن تادوسال؟

یکیشون تا ۸ماه شیر خشک کمکیم خورد..

اما شبا فقط شیر خودم

منم با دارو باردار شدم تا روز اخر کارای خودم و خونه رو انجام میدادم تمام و کمال بهتره با دکتر مشورت ...

ووییی داروهات چی بودعزیزم؟

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
دوبار سقط داشتم ولی الان لکه بینی و اینا ندارم نمیدونم چ کنم 

پس اگه سقط داشتی باید حواست جمع باشه

حتما با دکتر مشورت کن

منم برای دوقلو زایی و پسر  رفتم دکتر 

رژیم غذایی و دارو  و گیاه عطاری برام نوشته مصرف کنم یک ماه 

و ماه بعد امپول ها رو بزنم 

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍