2777
2789
عنوان

کیا دوقلو باردارن؟ بیان بحرفیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 152 پست
منم ژن دوقلویی نداشتم ولی خداداده بهمون.مبارکت باشه چندهفته ای؟

ای جان به سلامتی 

من ۸ هفته ام . شما چ مراقب هایی میکنی ؟ خونه خودتی یا مامانت؟ چیا میخوای بخری ک نگهداریشون راحت باشه؟ من فقط نشستم 

امید زندگیم دوقلوهام😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم ماشین داریم.. اصلا هم اهل پیاده روی نیستیم.. ینی کااسکه لازم میشه بگیرم خانوما؟

بنظر من ب شدت لازمه باز شما ی خرید لباس ک میخای بری 

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
هنو ۸ هفتمه هم طب سنتی هم لتروزول و سینال اف 

وااای جدی؟؟؟طب سنتی چی دادبهت؟؟

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
دوقلوهای من کریر نداشتن اما کالسکه داشتن و خیلیم کمک کرد بهم

عه . اخه من تنها بیرون نمیرم شوهرمم اهل پیاده روی نیست فقط با ماشین میریم صندلی ماشین بهتر نیست بگیرم؟ 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
بنظر من ب شدت لازمه باز شما ی خرید لباس ک میخای بری 

شاید باورت نشه واسه خرید لباس هم تو ماشین دور میزنم جلو مغازه ای که میخوام وامیستم... ینی اصلا پیاده روی ندارم   اگه باشع هم کوتاه

مامان عاشقته😍دخمل نازم🥰
ای جان به سلامتی  من ۸ هفته ام . شما چ مراقب هایی میکنی ؟ خونه خودتی یا مامانت؟ چیا میخوای بخر ...

من ۱۶هفته ام.مامانم ایناشهرستانن تهرانم خودم.نه فقط تاده هفتگی چون شیاف میزاشتم یه کم مواظبت کردم البته نخوابیدما.چون فک نکنم باسه تابچه بیرون برم به کالسکه وکریرنیازی ندارم.لباسم گذاشتم موقع زایمان برم شهرستان بخرم چون میرم اونجابرای زایمان

خداجونم ممنونم بابت مهربونیات
شاید باورت نشه واسه خرید لباس هم تو ماشین دور میزنم جلو مغازه ای که میخوام وامیستم... ینی اصلا پیاده ...

چ باحال🤣 خب اصلا لازم نداری

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
ای جان به سلامتی  من ۸ هفته ام . شما چ مراقب هایی میکنی ؟ خونه خودتی یا مامانت؟ چیا میخوای بخر ...

گلم اونايي كه با دارو باردار ميشن يه مقدار شرايطشون فرق ميكنه تا اونايي كه طبيعي باردار ميشن منم تو سيكل دارو ام اگه باردار شدم سعي ميكنم تا مييييشه استراحت باشم شمام استراحت كن چون بالاخره وقتي با دارو باردار شدي يعني به سختي  به دستش اوردي پس بيشتر مراقبش باش ايشالله صحيح و سالم بغل بگيريش التماس دعا

خدایا شکرت میشه واسه اینکه تو دلیم سالم و سلامت بیاد بغلم صلوات بفرسین 
فقط ی نصیحتت کنم فعلا ب کسی نگو دوقلو بارداری  خیلی میری تو چشم مرتقب چشم زخم باش

واقعا؟ تو اینجا خیلی گفتم . تو مجازی یا واقعی؟ فعلا فقط خانواده خودم میدونن دوقلوعه مامانم و ابجیم . از کی بگم؟ چیکار کنم چشم زخم از بین بره؟ شوهرم همش میگه من خیلی چشم میخورم خودشو میگه حالا چیکا کنم به نظرت 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
اره عزیزم هم سنتی هم صنعتی😄

داروهاتوک فهمیدم...سنتی چی بودعزیزم؟؟؟بیزحمت میگی؟؟؟منم این ماه گونال اف زدمولتروزول خوردم😁😁😁

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت