2777
2789
عنوان

کیا دوقلو باردارن؟ بیان بحرفیم

1672 بازدید | 152 پست

چرا کسی تاپیکام نمیاد مامانایی ک دوقلو دارین استرس ندارین؟ ما تاحالا تو کل خاندانمون 😄 دوقلو نداشتیم خیلی ترس دارم 

امید زندگیم دوقلوهام😍 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه وسایلی خیلی لازمه برا دوقلو؟ مثلا کالسکه نمیگیرم چون پیاده روی نمیرم هرجا بریم با ماشین میریم ولی کریر حس میکنم خیلی لازمه شما نظرتون چیه؟ 

هرچند میدونم دارم برا خودم مینویسم😂

امید زندگیم دوقلوهام😍 
جدی میگی؟ هم خانواده خودت هم همسرت دوقلو زا نداشتین؟

آره عزیزم هیچکدوم نداشتیم تا حالا . اخه من با دارو باردار شدم 😊واسه همین اصلا نمیدونم چی بخرم چیکا کنم

امید زندگیم دوقلوهام😍 

دلم دو قلو خاست🙄

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
چه وسایلی خیلی لازمه برا دوقلو؟ مثلا کالسکه نمیگیرم چون پیاده روی نمیرم هرجا بریم با ماشین میریم ولی ...

دارو مصرف کردی دوقلو شدن؟؟؟

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
چه وسایلی خیلی لازمه برا دوقلو؟ مثلا کالسکه نمیگیرم چون پیاده روی نمیرم هرجا بریم با ماشین میریم ولی ...

دوقلوهای من کریر نداشتن اما کالسکه داشتن و خیلیم کمک کرد بهم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔