2777
2789
عنوان

خرید ست وان کودک با تخفیف 40 درصدی به همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 40 پست
ای بابا بازم خدا شکر تونستی بخری دلم برای بچه های الان میسوزه که همه چیز 30 برابر شده پدر مادرا نمی ...

دقییییقا..ما بخدا پدرمون دراومد تا از پول شیرخشک و پوشک خلاص شدیم

حالا اونموقع کجا الان کجا...☹

وااااا🙁 
حالا من همه رو امسال تو دیوار فروختم  همه چیم در حد نو بود تمیز و سالم نگه داشته بودم  ی ...

الهی پس شما هم مثل ما به یدونه قناعت کردی؟؟ به خدا همین یدونه هم کلی خرج داره 

من با دیگران کاری ندارم، دیگران هم بامن کار نداشته باشن باشه آفرین.... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دو سال پیش هفتاد خریدم. بنظرم اینم زیادی گرون میده چه خبره دویست و خورده ای

دوستم تخفیف خورده الان 113 هزار تومن شده 

دقییییقا..ما بخدا پدرمون دراومد تا از پول شیرخشک و پوشک خلاص شدیم حالا اونموقع کجا الان کجا...☹

بابا الان مای بی بی شده 94 هزار تومن باید در هفته حداقل یکی بخری توی ماه باید 4 تا 94 هزار تومن بدی بچه کثیف کنه بریزی دور همین 

میدونم. کلا میگم دیجی گرون میده همه چیزاش دوبرابر بازاره مگه تخفیف بخوره

نه من خودم مادرم گوشی رو از مغازه خرید 1200 الان دیجی کالا بدون تخفیف گذاشته 1 تومن 

من دو سال پیش هفتاد خریدم. بنظرم اینم زیادی گرون میده چه خبره دویست و خورده ای

من خبر بازارو ندارم

ولی عزیزم ۲ سال پیش کجا الان کجا

۲ سال پیش داییم خونه گرفت ۱۷۰ 

۱۰۰ متری الان ۵۰۰ نمیده 😐 

طلا خریدم گرمی ۳۰۰ الان ۱میلیون و ۱۴۴ 

وووو

بازم بگم یا قانع شدی؟😂مملکته ما فردا معلوم نیس چی بشه شما میگی دوساااال 

وااااا🙁 
من خبر بازارو ندارم ولی عزیزم ۲ سال پیش کجا الان کجا ۲ سال پیش داییم خونه گرفت ۱۷۰  ۱۰۰ متری ...

چه میدونم والا. فردا یه قیمت بگیرم بیام از گمراهی درت بیارم. صدو خورده خوبه ولی دویست و خورده گرونه

دخترم و باباش دنیای منن😍😍😍
الهی پس شما هم مثل ما به یدونه قناعت کردی؟؟ به خدا همین یدونه هم کلی خرج داره 

فعلا ک با این اوضاع مجبوریم..از عهده خرج همین یدونه بربیایم .‌.بتونیم خواسته ها و نیازهاشو براورده کنیم هنر کردیم 

دیگه حالا توکل بخدا

وااااا🙁 

ای بابا امروز داشتم با خودم فکر میکردم 4 سال پیش می‌خواستیم پراید بگیریم دست دوم طرف میگفت 3 میلیون به شوهرم گفتم میخوای چیکار الان 50 میلیون هم نمیده همون ماشین رو به خدا شب میخوابی صبح همه چیز دوبرابر شده زن و مرد باهم کار کنن نمیتونن شکم یه بچه رو سیر کنن 

چه میدونم والا. فردا یه قیمت بگیرم بیام از گمراهی درت بیارم. صدو خورده خوبه ولی دویست و خورده گرونه

تگم کن بگو چن شده😂 اگه ارزون بود بگم ی چن تا بخریم احتکار کنیم گرون شد بفروشیم 

اونم با توالت فرنگی و افتابه لگن پلاستیکی😩😂😂😂

وااااا🙁 

به خدا خواهرم مثل شما گفت دیجی کالا گرونه کرم پودر گلدن مای بیرون از مغازه خرید 58 هزار تومن توی دیجی همون رو زده 41 هزار تومن

تگم کن بگو چن شده😂 اگه ارزون بود بگم ی چن تا بخریم احتکار کنیم گرون شد بفروشیم  اونم با توالت ...

آره والا بگو ببینیم البته ببین همه اینا رو داره بعضی صندلی داره این سطل زباله داشت

به خدا خواهرم مثل شما گفت دیجی کالا گرونه کرم پودر گلدن مای بیرون از مغازه خرید 58 هزار تومن توی دیج ...

خیلی وقتام جنساشون مشکل داره که میفرستن. من دوبار ازشون خرید کردم هر دوبار مرجوع کردم

دخترم و باباش دنیای منن😍😍😍