2777
2789
عنوان

دختر چاقی هستم

6941 بازدید | 47 پست

سلام من دختر نوجوان ۱۴ هستم اضافه وزن زیادی دارم قدم ۱۵۵ هستم وزنم ۶۹ میخوام مقدار اضافه وزنمو وزنموبدونم و وضیعت چربی و... بدنمو 

لطفا کمکم کنین ک چطوری لاغر شم اصلا انگیزه ای ندارم ورزش کردن برام سخته ب زور ۵ تا درازونشست میرم اونم با عرق و نفس نفس زدن 

لطفا سرزنشم کنین غیرتیم کنین 

دوستام همه لاغرن همشون ب من میگن لاغر شو 

ولی اراده ای ندارم 

کمکم کنین 

😢😞😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما نوجوونی توسن رشدی  حتما باید زیر نظر متخصص تغذیه وزن کم کنی نمیشه سرخود رژیم بگیری 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

عزیزم شما باید بری دکتر متخصص تغذیه 

چون تو سن رشد هم هستی 

باید تخصصی رژیم بگیری ک خدایی نکرده به خودت آسیب نزنی 

به نسبت قدت وزنت باید بین ۵۰ تا ۵۵ باشه به نظرم 

ولی کار نشد نداره فقط اراده کن 

اولش سخته ولی وقتی ببینی داری خوشگل تر میشی انگیزه میگیری

حدود ۱۴ ۱۵ کیلو اضافه داری نون و برنج کمتر کن کیک و اینارم کم کن پیاده ردی شرو کن با روزی نیم ساعت هر هفته اضافه کن بش سعی کن روغن غذات یکی دو قاشق بیشتر نشه و گوشت و سبزیحاتت زیاد کن

به فنا رفته در این زندگی"لی سنگ مانگ"

عزیزم سبک غذا خوردنتو تغییر بده و ورزش کن به این فک کن که چقد خوش اندام میشی 😍

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎
قدتم کوتاهه که ۱۵۵ برای دختر این سنی خیلی کوتاهه  اگه پریود هم شده باشی همین قدی میمونی چاق و ...

قد ربطی به پریود نداره 

من بعد از پریود شدنم تا سال اول دبیرستان رشد کردم 

الان قدم ۱۷۰ هست

و اینکه یکم مودب باشید

منم قبلا  چاق بودم .داداشم یبار گفت اه حالمو بهم زدی یکم لاغرشو دیگه.بعدش یک برنامه غذایی داد و یک طناب خرید ورزش کنم .الان لاغرم

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             
شما نوجوونی توسن رشدی  حتما باید زیر نظر متخصص تغذیه وزن کم کنی نمیشه سرخود رژیم بگیری

دقیقا ممکنه قدش بسوزه

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎

برای لاغر شدن حتماً نباید ورزش سخت بکنی، پیاده‌روی یا رقص هم جواب میده. کالری شماری با یه اپلیکیشن بکن، چون سِنت کمه خیلی زود جواب میده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
قدتم کوتاهه که ۱۵۵ برای دختر این سنی خیلی کوتاهه  اگه پریود هم شده باشی همین قدی میمونی چاق و ...

تاسف#  

اَشْــهَدُ اَنَّ اَمیرَالْمُوْنینَ عَلـــــیَ وَلیُ الله...اَللّهمَ عَجِلْ لِوَلیکَ الفَــــــرَج❤