2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه خانوم دکترای آینده

یادش بخیرررررررررر. منم پارسال این موقع در حالیکه هنوز به خاطر بخیه های سزارینم درست نمی تونستم بشینم پای کامی ثبت نام کردم و با استفاده از مرخصی زایمان و به لطف خدا و پا قدم نی نیم قبول شدم:))) البته فکر می کردم درس خوندن راحته ولی الان شدید توش موندم. انشالله شماها هم همگی موفق باشید.
یا رب این نوگل خندان که سپردی به منش می سپارم به تو از چشم حسود چمنش
راستی رشته ام هم اقتصاده. چه جالب که اینجا هم دو تا اقتصادی داریم. منم سال 84 فوقم رو گرفتم. نازی جون شما کجا خوندی؟
ستاره جون یعنی الان دانشجویی ؟ چقدر خوب برای ما هم دعا کن
منم 85 دفاع کردم به نظرت براشون تو مصاحبه ملاک نیست که قدیمی باشه یا تازه نفس
راستی الان دارم کتاب ترجمه می کنم به نظرت چقدر تاثیر گذاره تو مصاحبه؟؟؟؟؟/
ممنون نفیسه جون. خیلی براشون سال مدرک گرفتن اهمیت نداره. بیشتر مقالات علمی پژوهشی و یا ISI مهمه. همچنین نوع برخورد و تسلط روی پایان نامه هم مهمه. راستی ترجمه هم اگه تخصصی باشه خیلی خوبه.
razi جون از شما ممنونم. عزیزم مصاحبه خیلی سلیقه ایه. مثلا من فردوسی هم رفتم ولی تابلو طوری رفتار کردن که معلوم بود نمیخوان. خوب البته کار پژوهشی خیلی مهمه. هرچه رزومه پرتر احتمال قبولی هم بیشتر میشه. راستی من تهران می خونم.
2810