2777
2789
سلام بچه ها منم پایه ام اساسی یعنی حتما باید قبول شم سال 84 فوقم رو گرفتم دخترم 4 سالشه شاغلم تا 5 عصر اداره ام خدا به دادم برسه ولی حتما بایستی قبول شم رشته ام حشره شناسیه گاهی که خسته میشم نیاز به انگیزه دارم و خوشحالم که اینجا رو پیدا کردم هنوز چیزی نخوندم فقط برای زبان دارم لغت میخونم حالا بریم به امیدخدا ببینم چیکار میکنیم
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هم چند روزیه شدیدا انگیزه پیدا کردم که بخونم و قبول بشم
رشته ام کتابداریه و سال 86 فارغ التحصیل شدم یه پسملی 20 ماهه دارم و شاغل هستم به نظرتون می تونم بخونم ؟؟!
وقتی مادر میشوی اجازه میدهی قسمتی از قلبت برای همیشه بیرون از سینه ات بتپد.
خانومهای باانگیزه پس کجایید بیاین بگید چیکار میکنید فقط 4 ماه وقت داریم ها ایشالا همه خبر قبولیمون رو همین جا به هم بدیم
من که گفتم یه کتاب لغت زبان دارم روزی دو صفحه لغتهاش رو تو اداره حفظ میکنم یه کتاب گرامر سریع برای تافل هم دارم تو خونه میخونمش اما برای درسهای تخصصی واقعا نمیدونم چه جوری برسم بخونم
گلناز جون آزمون پارسال که همه رو غافلگیر کرد سطح زبانش خیلی بالا بود و و ضریبش هم زیاد و همین باعث شد اونایی که زبان بهتری داشتن قبول بشن ولی امسال قراره ضریب دروس تخصصی رو زیادتر کنن و زبان رو کمتر
من هم نمی دونم چطور شروع کنم و وقت هم کمه ولی در هر صورت امسال شرکت می کنم که ببینم چی به چیه
وقتی مادر میشوی اجازه میدهی قسمتی از قلبت برای همیشه بیرون از سینه ات بتپد.
سلام منم میخوام امتحان بدم نی نیم آخر دی بدنیا میاد. از نفیسه مامان ایلیا میخوام در مورد فلسفه تعلیم و تربیت بپرسم. آخه منم رشتم برنامه ریزی درسی و میخوام همین رشته رو امتحان بدم. نفیسه مامان ایلیا بگو کی میایید تامنم بیام باهاتون صحبت کنم.
آره افراجون پارسال دوتا از دوستام قبول شدند که زبان خیلی خوبی داشتند من زبانم خوب نیست و خوشحالم که امسال ضریبش کم شده اما خوندن درسهای تخصصی هم خیلی آسون نیست مخصوصا که من 6 سال پیش دفاع کردم و تقریبا هیچ چیز یادم نمونده اما باید قبول شم همون موقع میخواستم شرکت کنم اما چون هم مامان خودم و هم مادرشوهرم اصرار داشتن بچه دار شیم گفتم بذار نی نی بیارم بعد اما بعدش تنبلی دامنم رو گرفت و کلا بی خیال شدم اما حالا خیلی پشیمونم و با اینکه شاغلم میخوام حتما قبول شم خدایا یعنی میشه؟
سلام به همه دکترای آینده
من دارم تخصصی ها رو می خونم و504 رو چون ضروریه
بی بی یانا جان مواد درسی که اعلام شده عزیزم برو به این لینکhttp://www.noet.ir/NOET/data/file/doctora/1391/oloum%20ensani.pdf
باززم اگه سوالی داری بپرس
سلام دوستان.
من پارسال مهر دفاع کردم.الانم یه دخملی 13 ماهه دارم.خسته شدم از بیکاری برا همینم تصمیم گرفتم برا دکترا بخونم.البته به مسخرگی و با کلی منت حق التدریس پیام نور هستم .هنوز شروع نکردم به خوندن.
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
سلام بچه ها خوبید خانوم دکترها
من دیروز زیاد نرسیدم بخونم اما عیب نداره اومدم اینجا انگیزه بگیرم
ایشالا هممون موفق بشیم
بچه ها هر کی خبر جدیدی از آزمون و منبع داشت بیاد اینجا بگه.ممنوننننننننننننننننننن
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
2810