2777
2789
عنوان

اموزش انلاین ریاضی ابتدایی .لطفا بچه ها رو به قتلگاه نفرستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 29 پست
اخه بچه دم ب دیقه دستش تو چشم و گوشش . پروتکل چی اخه .

نمیدونم باور میکنید یا نه تو مدرسه دوتا بچه بخاطر خوشگلی ماسکاشونو عوض کردن .تنها کسی که مراقب بودن معلما و معاونا بچه مردم کشک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خواهرم دبیرستانیه امروز فقط رفت چون باید ی سری کار رو توی  مدرسه انجام میداد و کتابش مشکل داشت

دو زنگ اول فقط رفت گفت یکی از معلما تا نشسته توی کلاس ماسکشو کنده گفته من دارم خفه میشم😐

من خودم بخاطر کرونا بچه ام سقط شده .خوب هم میفهمم کرونا چیه ولی قتلگاه نیست مدرسه میتونن بچه ها نیان ...

عزیزم قتلگاه اسمش مشخصه . 

ولی مدرسه خیلی بدتره با دستای خودمون بچه رو بفرستیم . به عذاب وجدان بعدش نمیارزه

یعنی اختیاریه؟؟ اونا ک نمیرن مجازی؟؟

بله کاملا اختیاریه .ما کارمون بیشتر میشه هم حضوری تدریس میکنیم هم مجازی ولی هیچکس مجبور نیست بیاد هر کس دوست داشت بیاد اونم کلاس ها رو تقسیم بندی کردیم به ۴ گروه ۹ نفره.ما ۴ بار باید یه درس رو تکرار کنیم و یکبار هم در مجازی.

بله کاملا اختیاریه .ما کارمون بیشتر میشه هم حضوری تدریس میکنیم هم مجازی ولی هیچکس مجبور نیست بیاد هر ...

خیلی ممنونم گلم خدا خیرتون بده 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ.