نوزاد 45 روزم از روی پام خودش رو یه دفعه انداخت روی پتو؛ بعدش هم شیر بالا آورد و گریه کرد اما شیرش رو مثل همیشه خورد و خوابید اما من بیدارش کردم و واکنشهاش رو چک کردم که مثل همیشه بود و مشکلی نداشت. خیلی استرس دارم که چیزیش شده باشه؟
آهای خوش اندامها سلام. گروه بنفش من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲ هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒 هدف سوم:۶۰🔒. هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آهای خوش اندامها سلام. گروه بنفش من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲ هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒 هدف سوم:۶۰🔒. هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
خوف نکن بچه که اینطوری چیزیش نمیشه سوره یس بخون خدا بزرگتر از این چیزاس و بدن بچه مقاوم تر از این حر ...
خوندم یه عالمه هم حمد خوندم ولی این استرس ولم نمیکنه