نوزاد 45 روزم از روی پام خودش رو یه دفعه انداخت روی پتو؛ بعدش هم شیر بالا آورد و گریه کرد اما شیرش رو مثل همیشه خورد و خوابید اما من بیدارش کردم و واکنشهاش رو چک کردم که مثل همیشه بود و مشکلی نداشت. خیلی استرس دارم که چیزیش شده باشه؟
آهای خوش اندامها سلام. گروه بنفش من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹ هدف اول:65هدف دوم:60 هدف نهایی:55 تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آهای خوش اندامها سلام. گروه بنفش من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹ هدف اول:65هدف دوم:60 هدف نهایی:55 تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
خوف نکن بچه که اینطوری چیزیش نمیشه سوره یس بخون خدا بزرگتر از این چیزاس و بدن بچه مقاوم تر از این حر ...
خوندم یه عالمه هم حمد خوندم ولی این استرس ولم نمیکنه