2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم دندوناش بی نهایت کجو معوجه 

و چون وروجکم همه چیش ب پدرش رفته حس میکنم اونم مث همسرم میشه 

چیکار میکنن یکی رو میکشن ک دندونا مرتب باشن نه؟کدوم سن این کارو انجام میدن؟

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

عزیزم ببین دندان هام رو رفتم پیش ی دکتری عصب کشی کردم و روکش دارم میکنم دندان هام رو بار قبلی دکتره دید ندارم خیلی هزینه کنم گفت اون دو تا رو خیلی خوب پر کردم دیگه روکش نمی خواهد فقط اون دو تا رو بیا بعد دفعه قبلی بعد دو هفته رفتم پیشش گفت اون دو تا رو هم بیا برا روکش گفام خودتون گفتید نمی خواهد..‌‌‌این دو تا ک روکش نکردم دندون ۵ و ۶ هستن چرا اول گفت نمی خواهد و خیلی محکمن دفعه دوم گفت میخواهد 

الان نفهمیدم میخواهد یا نمی خواهد؟؟؟

دندونی که باغذاخوردن دردبگیره حتماعصب کشی میخوادیاممکنه باپرکردن خوب شه؟ 

ببین دندونت اگه اب سرو داغ میخوری درد میگیره ۹۰ درصد به عصب رسیده.ولی گاهی ضربه ناخوداگاه ب دندان هم باعث حساسیتش میشه ورفع میشه.امتحان کن اگه اب سرد وداغ اذیتت کرد برو دندونپزشکی

من بااینکه مسواک پیزنم و نخ دندون میکشم همش دندونام خراب میشه مدام باید برم ترمیم میتونه علتش کمبود کلسیم باشه اخه واقعا دارم روزی سه نوبت نخ دندون میکشم و هرشب مسواک اما بازم دندون خراب دارم

عزیزم ببین دندان هام رو رفتم پیش ی دکتری عصب کشی کردم و روکش دارم میکنم دندان هام رو بار قبلی دکتره ...

ببین اگه دندونت کلا تاجش یا ب عامیانه یه طرفش رفته مواد سیاه زده اون دندون روکش نیاز داره .اگرم برات پین یاهمون پیچ گذاشته که مطمعنن میخواد

تفاوت دندونی ک خرابه و بهش فشار میاد اما درد نمیکنه با دندونی ک خرابه و موقع فشار اومدن درد میکنه چ ...

تفاوتش زیاده.ببین دندونی که خرابه ودرد نمیکنه یعنی عصبش مرده.و باید عصب کشی شه.ولی دندونی که درد داره اگه زود درستش کنی شاید روی عصب باشه ونیاز نباشه دندون عصب کشی بشه.و خداکنه نخواد چون دندونی که عصب کشی بشه عمرش کمتره وبعدها روکش نیاز داره 

ببین اگه دندونت کلا تاجش یا ب عامیانه یه طرفش رفته مواد سیاه زده اون دندون روکش نیاز داره .اگرم برات ...

ن پرش کرده انقدر قوی پرش کرده بود ک تا دو سه روز جای دردش بود برا پر شدن....

بعدم خودش اول گفت چیزیش نمیشه دندونت محکمه نهایت دوباره باید بیای پر کنی ولی بعد دو هفته رفتم گفت بیا اینارم روکش کنم

همسرم دندوناش بی نهایت کجو معوجه  و چون وروجکم همه چیش ب پدرش رفته حس میکنم اونم مث همسرم میشه ...

بهترین سن ارتودنسی ۱۲ سالگی هست و دندون چهار رومیکشن.خب الان فقط میتونی اگه شیری هستن پرشون کنی یا به عصب رسیده پلوپوتومی کنه که دندون باشه تا هفت سالگی کج نشن