2777
2789

فقط دست نزن خودش خوب میشه من کمرمو اپی کردم جوش زد دست نزدم خودش رفت حتی یه لکم نموند

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط دست نزن خودش خوب میشه من کمرمو اپی کردم جوش زد دست نزدم خودش رفت حتی یه لکم نموند

من برا صورتم دست نمیزنم ولی باز میمونه جاش اما بعد چند روز خوب میشه اما اونایی که دست میزنم تا یه ماهم میمونه😑دست نزدن خیلی مهمه

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
شانس داری خب  خودش نمیره

نه میرن با اقوام و اشنایان برمیگردن😂😂

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
شانس داری خب  خودش نمیره

😐😐😐😐😐بیا منو بخور خوب من گفتم دست نزنه به شانس ربطی نداره که😄

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
من برا صورتم دست نمیزنم ولی باز میمونه جاش اما بعد چند روز خوب میشه اما اونایی که دست میزنم تا یه ما ...

اره خیلیییی

اگه چربی داری و بخاطر چربی جوش چرکی و قرمز میزنی 

بعضی وقتام خارش داره

رژیم غذاییتو درست کن و از روغن زیتون و کنجد استفاده کن برای غذا

عزیزم گشنمه ها تعارف کردی یا واقعا راست گفتی؟

🤣🤣🤣🤣نه بیا منم از خودم دیگه بیزارم تو بیا منو بخور😂😂😂