2777
2789

دوستان کسی از این قرص مصرف کرده؟قرص خوبیه؟تاثیر داره.؟تحت نظر پزشک البته 

عوارض خاصی داره مثه چاقی یا....؟؟

من استفاده كردم ولي مدام نه  فقط وقتي مضطرب ميشدم  اصلا براي من عوارضي نداشت

روی استرس تاثیر داشت؟بهتر میشدین؟تو دراز مدت چی؟؟ من یه مدت شدیدا از مرگ میترسم دکتر گفت اینو با سیتالوپرام مصرف کن نمیدونم چیکار کنم واقعا عذاب میکشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

روی استرس تاثیر داشت؟بهتر میشدین؟تو دراز مدت چی؟؟ من یه مدت شدیدا از مرگ میترسم دکتر گفت اینو با سیت ...

ببين من وقتي بهش تنش وارد ميشد هيستريك ميشدم 

تپش قلب تنگي نفس اصلا يه وضعي 

من قبل از حمله متوجه تغيير حالتام ميشدم دكتر بهم گفت هر وقت داشت بهت حمله دست ميداد يه دونه بخور 

واقعا نجاتم داد الان تقريبا ٢ سالي هست نخوردم ديگه احتياجي پيدا نكردم خدا رو شكر اوكي شدم 

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟
ببين من وقتي بهش تنش وارد ميشد هيستريك ميشدم  تپش قلب تنگي نفس اصلا يه وضعي  من قبل از ح ...

الهی شکر که بهترین منم این مدت مشکلات زیاد داشتم یهو این مسئله واسم پیش اومده ترس شدید از این موضوع همش گریه میکنم به سختی غذا میخورم حتی ب قول شما تپش قلب میگیرم کلافم یه طور بدیم فقط همون پوکساید کافیه؟یکی صبح یکی شب نوشته شما یدونه مصرف میکردین؟نمیدونم سیتالوپرامم بخورم یا نخ نمیخوام همش خواب باشم خواب اوره پوکساید؟

الهی شکر که بهترین منم این مدت مشکلات زیاد داشتم یهو این مسئله واسم پیش اومده ترس شدید از این موضوع ...

ببين اگر يه روز خوبي يه روز بد 

اصلا قرصت و روزانه نخور همون موقع كه احساس تنش ميكني به دونه ١٠ بخور 

خيلي خوبه واقعااااا اصلا هم عادت نميكني بهش فعلا همين و استفاده كن انشاءالله كه همين حالت و بهتر بكنه ولي بعدش ممكنه خوابت بگيره سعي كن كارايي رو كه نيتز به تمركز دارن رو قبلش انجام بدي 

ببين اگر يه روز خوبي يه روز بد  اصلا قرصت و روزانه نخور همون موقع كه احساس تنش ميكني به دونه ١ ...

اگه یدونه شب قبل خواب بخورم روز بعدش توی حالم تاثیر داره؟؟

حالت گیجی نمیده؟

اگه یدونه شب قبل خواب بخورم روز بعدش توی حالم تاثیر داره؟؟ حالت گیجی نمیده؟

چرا تاثير داره يعني واسه من تاثير داشت حالا شما امتحان كن يه روز اگر خدايي نكرده تنش داشتي بخور البته به هيكل و وزن هم هست ديگه من چون لاغر بودن اثرش تا٢ روز ميموند 

ولي هرزوز نخور 

چرا تاثير داره يعني واسه من تاثير داشت حالا شما امتحان كن يه روز اگر خدايي نكرده تنش داشتي بخور البت ...

مرسی عزیزم 

فقط بعد مصرف حالت گیجی و اینا نداشتی؟از عوارضش 

مرسی عزیزم  فقط بعد مصرف حالت گیجی و اینا نداشتی؟از عوارضش

گيجي نداره واسه من ولي عين نئشه ها ميشم 😁حس بي خيالي و بي تفاوتي 

خيلي حس خوبيه 

ببخشيد ولي من همه چي و دايورت ميكنم وقتي مصرف كنم 😁

گيجي نداره واسه من ولي عين نئشه ها ميشم 😁حس بي خيالي و بي تفاوتي  خيلي حس خوبيه  ببخشيد ...

خوبه اگه اینجوری باعث بیخیالی باشه بهش نیاز دارم😂😢🙊 ولی یکم میترسم اذیتم کنه خیلی خواب اور باشه گیج بشم

خوبه اگه اینجوری باعث بیخیالی باشه بهش نیاز دارم😂😢🙊 ولی یکم میترسم اذیتم کنه خیلی خواب اور باشه گ ...

حالا يه بار امتحان كن انشاءالله كمكت ميكنه