2777
2789
عنوان

بیاید یکم رویا پردازی کنیم 😉😉😉

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 44 پست
وازمنظره و طعم کاپوچینو لذت میبرم  ومیگم زندگی همینه

که ناگهان مادر با دمپایی ابری خیس به کله ات پرتاب مینماید و می‌گوید اهاااای دختره سر به هوا صد بار صدات زدم کجاااییی😡 سوزوندی و اون بی صاحابو😠

فقط خدا ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازشوهرم جدا شدم دارم میرم دانشگاه معلم بشم💛

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

من الان تو تراس طبقه بالای خونم که پر گل و گیاه و ریسه کردم🍀 🌿،🌴رو مبل راحتیم دراز کشیدم و به غروب افتاب نگاه میکنم🌘 🌗،🌓شوهرمم رفته برام چای بیاره ،🍵

دخترمم خونه مامانمه😂

خدایا شکرت 🧚🏼‍♀

الان توی استخرم دارم کلار پشت میرم ،،،الن رسیدم به لبه استخر الان مث قورباقه میرم😂الان از پله ها رفتم بالا توی صف وایسادم برای سرسره تونلی وایییی الان وقتشه من میترسم 😢😢 خانم نجاتبان : نفر بعدی 😫😫😫 واییی وات تو دو وات نات تو دو 😫 سوار شدم واییی جیغ جیییییییییییییغ وای بالاخره رسیدم 😩😩

میرم طبقه بالا همبرگرو میخورم به به گفتم الان یه قهوه هم درست کنن😋😋

بزرگترین خوشبختیم😍😍 اینه که خدا جونم ❤ پشتمه و هرجا میرم باهامه با این حساب دیگه بدبختی برام نمیمونه❤❤خدایا خیلی دوستت دارم و میدونم که تو هم منو خیلی دوست داری❤

الان اماده شدمـ و محمد داره چمدونارو میذاره تو ماشین 

بهش تاکید میکنم ک سبد پیکنیکو بذار جلو کیک و میوه و خوراکی هست توش

میخایم بریم شمال 

میخایم بریم تا ی خاطره عالی واسه بسازیم

خداروشکر ک بعد از ٤ سال خستی حالا نوبت ارامش و لذت بردن از زندگی 

یاالرحمن# _راحمین شکرت

وای خدا باورم نمیشه 😫😫یعنی منم پرستار شدم ؟؟ یه پرستار مهربون  😍😍

بزرگترین خوشبختیم😍😍 اینه که خدا جونم ❤ پشتمه و هرجا میرم باهامه با این حساب دیگه بدبختی برام نمیمونه❤❤خدایا خیلی دوستت دارم و میدونم که تو هم منو خیلی دوست داری❤
2810