2777
2789

سلام  خیلی ممنونم  همش اعصابم خورده ....

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

با سلام، وقت بخیر.

1) ابتدا علت عصبانیت خود را بیابید. معمولاً عصبانیت دلیلی آشکار دارد و باید آن را رفع کرد یا به نحوی کنار آمد.

2) برای رفع عصبانیت می‌توانید آب سرد بنوشید، لا حول ولا قوة إلا بالله بگوید، أعوذ بالله من الشیطان الرجیم بگویید و اگر مقدور بود محل را ترک کنید.

3) تمرین کردن صبر خیلی مفید است و به مرور می توانید کنترل خود را به دست بیاورید.

موفق باشید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با سلام، وقت بخیر. 1) ابتدا علت عصبانیت خود را بیابید. معمولاً عصبانیت دلیلی آشکار دارد و باید آ ...

شما که مردی و هم جنس خودتو بهتر میشناسی میشه بیای تاپیکم بگی دلیل کار شوهرمو

انشالا خدا همه گرفتیاریا را حل کنه، دل توم خوش و شاد...

حتما بیشتر به خودت برس، پیاده روی نیم ساعته تو پارک کار روزانت باشه. مراقب پوست و موهات بیشتر باش. مطمئنا خیلی چیزا عوض میشه

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹
سلام، میشه بیشتر برامون توضیح بدین البته اگه خودتونم تمایل دارین .

سلام.عزیزم بدن یک طبع غالب داره که اگر نرمال باشه بیماری جسمی و روحی به حداقل می رسه، معمولا طبع سرد موجب بیماری روحی و جسمی میشه سبک زندگی و تغذیه طبع بدن رو میسازه، غالب فرهنگ تغذیه امروز طبع رو به سمت افراط و تفریط و اغلب سردی و بیماری برده، مزاج سالم روح و روحیه سالم.

من خیلی احساس فشار عصبی داشتم و زود از کوره در میرفتم به کمک یک متخصص اصلاح مزاج تشخیص داد که خیلی سرد و خشک هستم و با برنامه تغذیه سالم مزاجم رو به سمت تعادل برد و واقعا حال روحی و ظرفیتم بشدت بهتر شد

با سلام، وقت بخیر. 1) ابتدا علت عصبانیت خود را بیابید. معمولاً عصبانیت دلیلی آشکار دارد و باید آ ...

قربونت عزیزم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
سلام.عزیزم بدن یک طبع غالب داره که اگر نرمال باشه بیماری جسمی و روحی به حداقل می رسه، معمولا طبع سرد ...

ممنون  گلم