2777
2789
عنوان

پسوریازیس و آمپول سینورا

66100 بازدید | 89 پست

شوهرم گرفتار بیماری پسوریازیس هسش دکتر واسش قرص Ebetrexرو نوشت ک بدترین قرص از نظر داشتن عوارضه😔😔😔یعنی کل سیستم بدنش رو ب هم زد 

بدش یکی از آشناها آمپول سینورا رو معرفی کرد و با تجویز دکتر س 4 مرحله این آمپول رو تزریق کرد. بعدش بنا ب دلایلی نشد ک ای آمپول رو تهیه کنه. و الان بعد گذش 3،4 ماه آمپول سینورا رو گرف تزریق کرد اما تاثیری نداشت. مجبور شد ک اون قرصی ک دکتر داده بود رو استفاده کنه. اما اونم بی فایده بود. داره کل بدنشو درگیر میکنه. سوالم اینه قطع خودسر آمپول سینورا چه عوارضی داره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترو خدا اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید. شوهرم تو بد شرایطیه. از همه جا بدنش ظاهر میشه 😔😔😔😔😔

من راجع ب امپول چیزی نمیدونم ولی یک ماه پیش ی آگهی دیدم دیوار نوشته بود درمان قطعی این بیماری هرکس هم میشناسید اطلاع بدین طب سنتی و دارو گیاهی بود ب نظرم

اگ خاستین بگردم شاید پیداکنم

فقط کلوبتازول بزنه روش و قرص ضد اضطراب کلردیازپوکساید و هیدروکسی زین بخوره 

یعنی کنترل میکنه آخه خیلی شدیده؟ تو بدنش جا سالم نمونده. از همه جا داره در میاد. سینورا هم دیگ کاری نمکنه 😔😔😔

من راجع ب امپول چیزی نمیدونم ولی یک ماه پیش ی آگهی دیدم دیوار نوشته بود درمان قطعی این بیماری هرکس ه ...

ن  صد جور گیاهی رفتیم فقط حرفه درمان نمکنه، اما این آمپول خیلی خوب بود تو سومین تزریق اثری ازش نموند. بسوزه پدر بی پولی، نشد هزینشو جور کنه 😔😔😔😔

یعنی کنترل میکنه آخه خیلی شدیده؟ تو بدنش جا سالم نمونده. از همه جا داره در میاد. سینورا هم دیگ کاری ...

بله نگران نباش این بیماری کنترل شدنی هست ولی کاملا درمان نمیشه ...اما خب برای ما دیگه نمیزنه چی بشه باز حرص و جوش بخوریم در بیاد ....همینی که گفتم رو انجام بده 👌👌 کلوبتازول پمادیه که آبی رو آتیشه برای پسوریازیس باید مالیده شه رو زخما بمونه روش تا عمل کنه اون قرص ها برای ضد اضطراب و ضد خارش و التهاب و ‌‌‌‌.....

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩