2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خییییییلی خوشحال شدم که شما رو پیدا کردم 

من سودایی هستم 

و منم افسردگی دارم اونم بی دلیل و تو پاییز بدتر نمیدونستم سودا ربطی به افسردگی داره من گاهی افسرده ام گاهی نه بیشتر هم اظطرابه تا افسردگی و عصر ها موقع تاریکی هوا شروع میشه امروز ی تاپیک زدم که ایا سودا به افسردگی ربط داره ی کاربر لینک تاپیک شما رو گذاشت انشاالله انجام میدم تا منم خوب بشم من البته ی مدت بچگی هم اینطور بودم ی مدت خبری نبود خوب بودم باز الان چند وقته بهم ریختم 

تمام علائم سودا رو دارم ی خانمی هم تست گرفت گفت سودا 

ولی گاهی میگم چون تو بچگی هم این مشکل رو داشتم نکنه دلیلش سودا نیست؟از طرفی هیچ مشکل خاصی نداشتم و ندارم که علت افسردگیم باشه

ممنون از شما دوست عزیز ، پس بقیه تجربیاتتون کو ، منم بی دلیل دچار اضطراب و بعدشم افسردگی و وسواس فکری شدم الانم باردارم زندگیمو مختل کرده ، از چهلرده پونزده سال قبل سه نوبت اینجوری شدم هر بار دوسالی طول میکشه تا نرمال بشم ، الانم میگم خوب شم شاید دوباره بگیرم

ممنون از شما دوست عزیز ، پس بقیه تجربیاتتون کو ، منم بی دلیل دچار اضطراب و بعدشم افسردگی و وسواس فکر ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%d9%87-%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%a7%d9%81%d8%b3%d8%b1%d8%af%da%af%db%8c-%d8%ae%d9%88%d8%af%d9%85?pa

ای کاش یه کانال.تلگ*رام میزدی اونجا میزاشتی

عزیزم کل مطالب لازمو تو تایپیکم  تجربه درمان افسردگی خودم نوشتم. کامل بخون واسه خودت یادداشت بردارو کم کم عمل کن. 

بالاتر آدرسشو فرستادم همونو بخونید

خییییییلی خوشحال شدم که شما رو پیدا کردم  من سودایی هستم  و منم افسردگی دارم اونم بی دلی ...

سلام خوبی

خواستم بگم چیزایی ک نوشتی انگار من نوشتم

اخه منم مدتیه افسردم

دم غروب حالم خیلی بد میشه

دقیقا ی دوران تو بچگیم همینطور بودم الان اون روزا رو هی ب یاد میارم

وقتی زیاد بخوابم حالم بد مییشه 

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️