2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه تو که نمی دونی به چیا گیر میدن الکی گیر میدن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خب عزیزمن حق دارن گیر بدنا😳😳خواهر منم متولد ۸۶ع ولی اصلااااا اجازه نمیدم اپلیکیشن خاصی رو نصب کنه واتساپو واسه مدرسشون نصب کردیم ک تحت نظره الانم متاسفانه گفتن تلگرام باید نصب کنن

متولد ۸۵ و چ ب نی نی سایت اخه؟خدایی خودت مطالبو میخونی دیگ

ی سریا فرهنگ اینو ندارن ک هر مطلبی رو منتشر نکنن

شماهام میاین میخونین فک میکنین درستع

حالا من دقیق نمیدونم مشکلت با خانواده چیه و ب چی گیر میدن 

ولی با عرض معذرت بهشون حق میدم

شما زیاده روی میکنی و البته اقتضای سنته

فقط میتونم بگم ک بدتو نمیخوان گوش کن ب حرفاشون

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
امسال من به خاطر اینکه بند کفشمو نره زیر پام از بالا میبستم بعد بهم گفت لات الان از بالا میبندی پس ف ...

این چیزا سلیقه ایه دیگ

اگ با سلیقشون جور نیست واسشون توضیح بده دلیل کارتو بگو 

قبول میکنن

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
نوشته بیوگرافی ات خیلی زیباست

مرسی عزیزم

کاملا خوب کاری میکنن گیرمیدن..چون شما بجه ای..تو جامعه پراز فساد ما نگشتی..خوب رو از بد تشخیص نمیدی. ...

نکه خودش بخواد نابود کنه

نسل جدید مادرای جوون و ب قول خودشون پایه دارن و خیلی آزادشونن گذاشتن

اینایی ام ک به فکر بچه هاشونن و کنترل میکنن امل خطاب میشن متاسفانه

متولد 85

عزیزم درکت میکنم پدر و مادرت خاطر خودت میگن صلاح تورو میخان من خودمم همسن تو که بودم به منم گیر میدادن 14 سالم که بود دوست داشتم اینستا داشته باشم اجازه نمی دادن بهم برای منم سخت میگرفتن الان که 18 سالمه میفهمم که پدر و مادرم صلاح منو میخاستن که منحرف نشم 18 19 سالت که شد سخت گیریشون کم میشه

یه روز خوب میاد روزی که تمام غصه ها فراموش میشن❤🍃