وااای واقعا راس میگی؟یا دوباره سر کارمون گذاشتن هر دیقه یه چی میگن
منم از یکیب از کاربلرا شنیدم شبکه خوزسیتنم الان گفت حضوری
چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازمحلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودموخودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هیچی نمیشه. همسرم میگه به همه مدیرها بخشنامه کردن که هیج کسی رو برای حضور در مدرسه اجبار نکنید. راستش همسرم اصلا نمیخواد بزاره پسرم امسال بره. میگه فوقش بعدا جهشی میخونه.
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
خوب درس دختر من سخته امسال انتخاب رشته داره آتلاین چیکار کنن؟🤦♀️
دیگه عزیزم هیچی از سلامتی مهمتر نیست. اینها نمیتونن مدارس رو کنترل کنن. تو تابستون که هیچ کس مدرسه نمیومد ۲ تا از معاون های مدرسه شون گرفته بودن چه برسه به این که دانش آموز بیاد مدرسه.
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.