2777
2789

آذوقه رسیییییید  

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خریدم آره عالیه خیلی خوبه

بخدا خسته شدم یه عالمه لپه دارم و نمیپزه تا یه جایی نرم میشه باقیش سفت میمونه

شما لپه این لپه رو چطور آماده کردین واسه تو خورشت؟

روش بسته بندیشو باید انجام بدم؟

من استرس دارما😭😭😭

من دستور روشو انجام ندادم من وقتی میخوام خورشت درست کنم چه قیمه سیب زمینی چه بادمحون وقتی گوشتم و پیازداغم خوب سرخ شد لپه رو میشورم میریزم روش پنج دقیقه تفت میدم ادویه میزنم اب میریزم تمام دو ساعته پخته عزیزم

من دستور روشو انجام ندادم من وقتی میخوام خورشت درست کنم چه قیمه سیب زمینی چه بادمحون وقتی گوشتم و پی ...

منم این کارو میکردم تا مدتی پیش لپه میپخت ولی تلزگی لپه گرفتم دیر پز بود یعنی کلا تا یه جای نرم میشد،

الان این لپه رو گرفتم میترسم سفت بشه بازم ترسیدم کلا جلو مهمونم آبروم نره

عزیزم فقط بگو این لپه آذوقه رو چطور میپختی میریختی تو خورشت قیمه تا منم همون کارو بکنم

منم این کارو میکردم تا مدتی پیش لپه میپخت ولی تلزگی لپه گرفتم دیر پز بود یعنی کلا تا یه جای نرم میشد ...

من اصلا خیس نمیکنم لپه رو وقتی گوشت و پیازداغم خوب سرخ شد میشورم میریزم تو قابلمه پنج تا ده دقیقه تفت میدم بعدش ادویه و رب میزنم بعدش آب جوش میریزم عزیزم این لپه جنس خوبه چون قبلیه نپز بوده چشت ترسیده ولی از این نترس خورشتت عالی میشه عالی😘😘

من اصلا خیس نمیکنم لپه رو وقتی گوشت و پیازداغم خوب سرخ شد میشورم میریزم تو قابلمه پنج تا ده دقیقه تف ...

ای خدا

یجایی خوندم که گفتن کیفیتش خراب شده جدیدا

عزیزم شرمنده انقدر سوال میپرسم میگم آبروم جلو مهمونا نره

من این لپه رو الان یک ساعت با آب خالی جوشوندم ولی هنوز سفت بود😭