2777
2789
عنوان

بچه ها کدوم گوشی سامسونگ

| مشاهده متن کامل بحث + 13749 بازدید | 60 پست
این مدلو ندیدم نمیدونم چجوریه عزیزم

ممنونم ازتون

تیارا هستم عزیزان مدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته  یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم  شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیم  سوال شخصی جواب نمیدم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملا اشتباهه سامسونگ کارایش خیلی پایین تره فقط چون اسمش مطرح تره گرون تره حافظه شیائومی ۱۲۸ سامسونگ ...

شیائومی قطعاتش گیر نمیاد برای همین قابلیت تعمیر نداره وگرنه گوشیهای خوبین

ولی اگه خراب شد باید بندازیش دور

_آبنبات هستم_
واقعا؟شما دارید؟کدوم مدلش خوبه

بله من شیایومی می ۹ تی دارم عالیه من قبل عید ۴۵۰۰ گرفتم الان نزدیک ۸ تومنه

بستگی ب بودجتون داره خواهرم هفته پیش نوت ۹ خرید اونم ۴۳۰۰ عالیهههه 

من خودم ۷ سال هوای داشتم هیچیش نشده هنوزم دارمش

خوبه عزیزم؟؟؟؟هنگ اینا نمیکنه؟

A51

A70

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.

من a51 روز دختر کادو گرفتم😍😝

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
سامسونگ اونم سری a نگیر شانسیه خوب دراومدنش منو دوستم سامسونگ‌a10 داریم مال من سادس مال اون sهمش هنگ ...

سامسونگ a سری sهنگ میکنن همه سادشون خوبه

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند