2777
2789
راه نمیره فقط در حد 2 یا 3قدم بعد خودشو پرت میکنه
غذاشو یاد گرفته خودش می خوره

فقط قراره من بگمممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟
خداوندا! پناهم باش و یارم باش... جهان تاریکی محض است
میترسم ! کنارم باش!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا منم میگم
امیرحسین ماه پیش 10 کیلو بود بچم از وقتی شیر خودمو ازش گرفتم آب شده نصف شده الهی بمیرم براش
قدش البته بلنده الان یه ماه شده که داره راه میره
برق - رفت - بابا- دایی البته با لهجه ای خند دار - و چند تا جمله دست و پا شکسته دیگه
غذاشو خودش میخوره البته با دست هههههههههههه قاشقشو به سختی میکنه تو دهنش ولی 2 روزه بهتر شده .
حسابی شیطون و کم غذا هستش منتها دکترش میگه وزنش نسبت و تولدش خوبه موقع تولد 3250 بود بچم
این ماه عفونت شدید روده و اسهال و تب 12 روزه داشت فکر کنم الان کلی وزنش کم شده اما تنش سالم باشه وزنش دوباره میره بالا.
یه چیز دیگه از وقتی راه افتاده یه دقیقه رو زمین بند نمیشه مدام در حال راه رفتنه حتی موقع خوابم با کله را میره هههههههه
دلم می خواد دوباره بچه بشم از رو حرسم بزنم کاسه بشقابهای خاله بازی رو بشکونم و فرار کنم برم تو خونمون خودمو بزنم به خواب. نمیدونید چه حالی میداد
2805
یه چیز دیگه 8 تا دندون داره و عاشق ماکارونی هستش . با آهنگهای شاد هم تا دلتون بخواد میرقصه قرتیه بچم
دلم می خواد دوباره بچه بشم از رو حرسم بزنم کاسه بشقابهای خاله بازی رو بشکونم و فرار کنم برم تو خونمون خودمو بزنم به خواب. نمیدونید چه حالی میداد
رها همه چی می خوره خدارو شکر
عاشق اهنگ ملودی و حنا اندی کلی باهاشون میر قصه
شیر خودمو از 12.5 ماهگی دیگه نخورد فقط خشک می خوره

دندون هم 6 تا داره
خداوندا! پناهم باش و یارم باش... جهان تاریکی محض است
میترسم ! کنارم باش!
مریم جونم میگی چیکار کنم امیرحسین خیلی بد غذاست خیلی. البته شوشو هم مثل امیر حسین بوده حتی بچه بوده از امیر لاغرتر بوده الان ماشالله 105 کیلو وزنشه ههههههههههه مامانش میگه اینم به باباش رفته نمیدونم چیکار کنم البته از وقتی اونطوری مریض شد فقط برام مهمه که سالم باشه همین دیگه وزنش مهم نیست
سلام منم یه پسر تیر ماهی دارم یعنی 16 ماهه
خوبی که از حد بگذرد ٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍ ٍٍٍٍ نادان خیال بد کند

شاد باش نه یک روز بلکه هزار سال ...
بگذار آوازه ی شاد بودنت،چنان در شهر بپیچد:
که رو سیاه شوند آنانکه :
بر سر غمگین کردنت شرط بسته اند
بد غذا ست 10 کیلو

که رو سیاه شوند آنانکه :
دوستان سلام مجدد و صبحتون بخیر.

من یه پیشنهاد دارم، اینکه فعلا از 1موضوع شروع کنیم و همه در موردش نظر بدیم. اگه میخایم اینجا پربار بشه، باید هرچه بیشتر باهم باشیم هااا!!

لطفا اگه اینجا رو دوس دارین، به لیست موارد مورد علاقه تون اضافه ش کنین تا گم نکنیم همدیگه رو.
دوستان اگه همه موافقین، اول از همه تجربیاتمون رو در مورد غذا بگیم.

انگار موضوع پر طرفداریه. فقط لطفاااااااااااا از هرجا مطلبی میذارین، برای اینکه زحمت نویسنده ش از بین نره، بهش لینک بدین. خیلی ممنون :)
وای مثل من تازگی هام همش گریه میکنه نمیدونم چیکارکنم :(

که رو سیاه شوند آنانکه :
صبحانه چی میدین؟

که رو سیاه شوند آنانکه :