2777
2789
عنوان

حرف بدی زدم؟؟

345 بازدید | 11 پست

رفتیم روضه بعد که روضه تموم شد سرسفره نشستیم بعدمن یه کاسه کوچولو حلیم بادمجان خوردم مامانم گفت بخور پشیمون نمیشی گفتم یه قاشق به یه نیتی می خورم (خداشاهده نیتم شوهر نبود)بعد که خوردم یه خانومی به مامانم گفت دختر مجرد داری و... منم بهش گفتم چه سوالی می پرسید (این حرفم بد بود؟؟)بعد مامانم بهم اشاره کرد اینو نگم بعد خانومه گفت یه نیتی داره که به زودی براورده میشه و إن شاء الله به زودی ازدواج می کنه (جلوی همه اینو گفت )خانومه گفت اخه من فال قهوه میگیرم و..

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانها هم همینطورن

من هرچی میخوام بگم حرف اولش رو میگم نگاه به مامانم میکنم ببینم چه عکس العملی نشون میده اگه میخنده یعنی حرفم خوبه ادامه میدم

اگه با حالت بد نگاهم بکنه یعنی حرفم بده اصلا ادامه نمیدم😊

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
مامانها هم همینطورن من هرچی میخوام بگم حرف اولش رو میگم نگاه به مامانم میکنم ببینم چه عکس العملی نش ...

چند سالتونه که اینقدر به علامتهای مامانتون توجه میکنی؟د

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
خب میپرسیدی نیتم براورده میشه یا ازدواج؟

نه زیاد دوست ندارن به اینجور فال قهوه گیرا و فال گیرا اعتبار بدم

چند سالتونه که اینقدر به علامتهای مامانتون توجه میکنی؟د

مامانم خیلی حساسه که نباید هر حرفی رو زد

خودش هم یه خانم متشخص و باکلاسیه😉

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗