2777
2789
عنوان

کسی هست شوهرش اینطوری باشه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5213 بازدید | 79 پست
جالب اینه شوهرم پیش دیگران به دخترمون خیلی محبت می کنه و همش می بوسش و تازه این رو هم میگه که ما بید پیش دیگران خیلی قربون صدقه اش بریم تا دیگران هم بچه ما رو دوست داشته باشن.اما راجع به من این رو بلد نیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آیدا جون اینکه شوهرت شما رو دوست داشته باشه و قربون صدقت بره دلیل بر اینکه دیگران هم باهات همون رفتار رو بکنن نمیشه مردم کار خودشونو میکنن عزیزم، برات نوشتم که شوهر من برام میمیره و جلوی همه هم اینو نشون میده اما چیزی جزء حسادت دیگران رو در بر نداشته...
خدایا..تنهامون نزار...بلند میشیم به امید تو.
بچه ها من اصلن از تظاهر و جلوی دیگران فیلم بازی کردن خوشم نمیاد !!! البته قصد توهین ندارم . اما من میگم هر چی هستی همون باش نیازی نیست بی خودی خودتو بد جلوه بدی در صورتی کاملا آدم خوبی هستی و زن و بچتو دوس داری .
در ضمن انقدر هم به این فکر نکنین که دیگران حالا چی فکر می کنن !! چه اهمیتی می تونه داشته باشه فلانی در مورد ما چی میگه چی نمی گه ، همین میل به ظاهر نمایی که به مرور زمان آدمو توی چاله میندازه . . .
اون موقع دستت جلوی همه رو می شه !!!!!
این خیلی بده . اینو به عنوان یه خواهر کوچیکتر از من قبول کنین شاید هم بزرگتر واسه دل خودت زندگی کن ، درست زندگی کن
کردار نیک
پندار نیک
رفتار نیک
عاشقتونم
منم با نظر شما مامان نیلو موافقم دقیقا منم همینو دارم به بچه ها میگم،چه اهمیتی داره بقیه چی فکر میکنن مهم اینه که ما خوشبخت باشیم و تا میتونیم باید از آدمهای حسود و تنگ نظر دور باشیم....
هستی جون کاش من هم مثل تو بودم و دیگران بهم حسادت می کردن .تو احساس منو در ک نمی کنی عزیزم چون همیشه پیش دیگران توجه شوهرت رو داشتی.مادر نیلو جون مهمه دیگران چی فکر می کنن چون ما همه داریم توی اجتماع زندگی می کنیم.
آیدا جونم اینقدر خودتو عذاب نده راهکاری که سمانه جون هم بهت داده بود خیلی خوب بود خودت سعی کن از امروز روشت رو عوض کنی تو سعی کن تو جمع بگی و بخندی تا همه جمع با تو کیف کنن تو جمع به شور و نشاط بیار تو موضوع برای صحبت راه بنداز،همیشه منتظر نباش بقیه حرق بزنن،خدا گفته آدم مومن غصه شو نشون نمیده،این راه رو امتحان کن مطمئن باش جواب میگیری ،و نه تنها شوهرت بلکه همه خونوادش دور تو جمع میشن و به شاد بودن تو غبطه میخورن، فقط از من به تو نصیحت به خونواده شوهرت هیچ وقت اسرار زندگی زناشویی ت رو نگو...هیچ وقت.
خانومی آیدای عزیز . بله مهمه دیگران در مورد مون چه فکری دارن و این قضیه به اینجا می رسه ما درست زندگی کنیم به خاطر دلمون زندگی کنیم ، به دیگران آسیب نرسونیم ، دروغ نگیم ، درو نباشیم نه اینکه فلانی میره پشت سر میگه دیدی شوهرش تو جمع بهش محبت نکرد؟؟!!!!
به نظر من این مسائل انقدر بی ارزشه که نباید حتی یه لحظه هم به ذهنمون خطور کنه !!!!!
بهم احترام بذاریم و همدیگرو دوست داشته باشیم حالا مثلا مادرشوهرم اومد و شوهرم منو ناز نکرد و خیلی بهم توجه نکرد چه عیبی داره ؟ من میگم رفتار بد نداشته باشیم جلوی بزرگتر امون مادر و پدرمون که یه وقتی احیانا دلشون نلرزه که اینا تو زندگی مشکل دارن . می تونیم محبت هایی که جلوی اونها از هم دریغ کردیم و پشت سر جبران کنیم
مثلا اولا کوچکترین کاری که میکنه کلی ازش تشکر میکنم،اگه مامان باباش برام چیزی میفرستادن تا به دستم میرسید تماس میگرفتم و تشکر میکردم،صبح که میخوام بیدارش کنم با نوازش و قربون صدقه بیدارش میکنم،همشه بعد اسمش از کلمه جون و جان و عزیزم استفاده میکنم، هم تو خلوتمون هم پیش بقیه از محبتها و کارهایی که برام میکنه تعریف میکنم،به هیچ کس اجازه نمیدم بهش بی احترامی کنه یا ازش بد بگه،همیشه بهش میگم که چقدر دوسش دارم و وجودش بهم آرامش میده،بهش میگم که بهش افتخار میکنم...
2810