2777
2789
عنوان

کسی هست شوهرش اینطوری باشه؟؟؟؟؟

5213 بازدید | 79 پست
ما تقریبا چهار ساله عروسی کردیم.از اول خیلی همدیگه رو دوست داشتیم.الان هم دوست داریم .شوهرم مرد خوب و مسئولیت پذیر و مهربون و دست و دل باز و همیشه همراه ودلسوزیه و من تقریبا هر روز احساس خوشبختی می کنم اما امان از اون روزی که بخواهیم بریم شهرستان یا اونا بخوان بیان تهران.دیگه منو یادش می ره همش به اونا توجه می کنه.درسته که دلش برا خانوادش تنگ میشه اما این دلیل نمیشه که به من توجه نمی کنه.تازه نکته مهم اینه که اونا رو غریبه نمی دونه نه اینکه محرم همه چیز زندگیمون باشن اما خوب بعضی حرفایی که لزومی نداره پیش دیگران بگیم رو میگه مثلا اگه با هم قهر باشیم این رو به مادرش میگه.مسئله بعدی اینه که پیش اونا به من ابراز محبت نمی کنه در حالی که برادرش خیلی به زنش محبت میکنه پیش ما.می دونید آدم از این حرصش می گیره که شوهر من که توی زندگی خصوصی مون خیلی خوب و مهربونه چرا پیش چشم مردم اینطوری نیست اما دیگران که خبر دارم که زیاد با هم خوب هم نیستن اونقدر بلدن حفظ ظاهر کنن که نگو. و می دونین که مردم عقلشون به چشمشونه و با دیدن این رفتار میگن ما اصلا خوشبخت نیستیم. این رو هم بگم شوهرم خیلی دلش پاک و سادس و فکر کنم همه اینها ز اون ناشی میشه.چی کار کنم که رفتارش عوض شه.
آیدا جون و شیلا جون همسر من برعکس همسران شماست . البته توی آقایی و خوب بودن عین همند . بهتر از هر مردی که تا بحال دیده باشم . ولی در مورد ابراز محبت من برعکس گاهی از همسرم میخوام جلوی سایرین نباشه و نه اینکه خجالت بکشم نه . واسه اینه میترسم بقیه چشم دیدن نداشته باشند و ما خیلی توی چشم بیاییم . نخندید لطفا دیگه توی این مورد من سنتی فکر میکنم دیگه
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آیدا جون شوشوی منم همینطوره
اینقدر تو خونه خوبیم ولی تو جمع نه طوری که مامانم بیچاره فکر میکنه من تو عذابم همیشه ناراحته از دست شوشو فکر میکنه من بدبخت شدم

من خیلی صحبت میکنم ولی شوشو درست نشده
خدایا به خاطر همه چی شکر
ای خواهر.....آاااااه
دو ماه مادر شوهرم خونمون بود..همه ی این دو ماه شوهرم بعد از نماز صبح میرفت کنار مامانش دراز میکشید و با هم حرف میزدن..دریغ از اینکه یه دفعه بیاد پیش من
اینم قسمت ماست دیگه..ولی خوبیاش میچربه..دوسش دارم در هر صورت
سلام
عزیزم همسر من هم در مورد ابراز محبت تو جمع همینطوره . اما ما با هم از اول صحبت کردیم و تصمیم گرفتیم که اینطوری باشیم. چون اولا ممکنه بقیه اینقدر زندگیشون عشقولانه نباشه ، هر چند که به قول شما جلوی ما حفظ ظاهر می کنن، و این باعث بشه دلشون بسوزه و حسرت بخورن. غیر از اون ممکنه باعث حسادت هم بشه.
اما در مورد اینکه مسائل خصوصی رو به بقیه میگه فکر کنم واقعا مشکله و باید با یه شاور صحبت کنی
موفق باشی
التماس دعا
همسر منم جلوی خانواده خودش زیاد منو تحویل نمیگیره میگه اگه من این کارو بکنم اونا میگن چقدر بدبختی و زن ذلیل.....
فکر کن............. واقعا میگنا- بیچاره اصلا جرات نداره ابراز محبت کنه
2810