2777
2789
عنوان

کسی هست شوهرش اینطوری باشه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5213 بازدید | 79 پست
سمانه جون مامانتم که بچه نیست اخلاق همسرتو بهش توضیح بده و بهش بگو همینجوری قبولش داری تا نه اون اذیت بشه نه خودت نگران بشی

چیز مهمی نیست توی جمع مردا دوست دارن با مردا باشن و این طبیعیه ما زنهام دوست دارم با هم حرف بزنیم بزارین راحت باشن و فکر نکنن مدام زیر نظرن ماهم باشیم نارحت می شیم یک مدام توقع داشته باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به آیدا جون و تمام بچه ها
می خواستم بگم که شوشوی منم همینطوریه ولی یه چیزی بگم : مردا فکر می کنن خیلی زشته که بخوان جلوی دیگران بخصوص مامان و باباشون ابراز محبت به یه زن بکنن یا راحت تر بگم خجالت می کشن .
منم اول ازدواجم و حتی وقتی نامزد بودیم شوشو حتی دست منو جلوی دیگران نمی گرفت می گفت چیه این کارا زشته ولی توی خونه همش تو بغلشم .
منم سعی کردم با این موضوع کنار بیام بالاخره بعضی ها خصوصیات خاص خودشون رو دارن دیگه .
در ضمن آیدا جون به نظر من مهم نیست که جلوی دیگران شوهرمون دوسمون داشته باشه .
2810