2777
2789
عنوان

بچه شیرخوار و اقدام برای بچه دوم

344 بازدید | 26 پست

الان باردارم. دوس دارم وقتی این بچم شش ماهش شد دباره اقدام کنم برای دومی . یعنی زود باردار میشم دباره؟؟؟

خدایا آخرعاقبت بخیرمون کن  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاء الله ولی شنیدم بعد زایمان خیلی رحم برای بارداری آماده است و زود میشه باردار شد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم دکتر من میگفت یکسال بین بارداری بابذ فاصله باشه تا بدن ذخایر خودشو اماده کنه واسه بعدی🥰

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦

من قصدم یکسال و شش ماهه.یعنی یکسال و شش ماهش شد اقدام کنم اگه خدا بخواد

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بستگی به بدنت داره 

مادرم زیر یک سال بچه دار نمیشد ولی یع بنده خدایی شش ماه بعد از زایمانش دوباره باردار شد

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
2810