2777
2789
عنوان

مدرسه ای ها بیان لطفا🙏🙏

296 بازدید | 19 پست

من واقعا دلم واسه رفیقام تنگ شده🥺😔

تعداد رای : 19
نظرسنجی
اره واقعا قرنطینه خسته شدم
13
68%
نه خدا کنه باز نشه داریم حال میکنین
6
31%
من ادم خوبی هستم اما فرشته نیستم،گناه می کنم و شیطان نیستم،من فقط یک دختر بچه ی کوچک ام که در یک دنیای بزرگ برای یافتن کسی که دوستش بدارد تلاش می کند.:) 🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلاس چندمی

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿

هیچکدوم

باز نشه

چون وضعیت شهر ما قرمزه ، اگه سفید یا زرد بود باز یه چیزی

جونمونو از سر راه نیاوردیم

بخصوص ابتدایی ، باز دبیرستان میتونه رعایت کنه

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
کلاس چندمی عزیزم 

دهمم

من ادم خوبی هستم اما فرشته نیستم،گناه می کنم و شیطان نیستم،من فقط یک دختر بچه ی کوچک ام که در یک دنیای بزرگ برای یافتن کسی که دوستش بدارد تلاش می کند.:) 🌻
کلاس چندمی

مدرسم امسال عوض شده دوست دارم برم مدرسه جدید دو ببینم یا حداقل دوستامو

آخه حتی بیشتر دوستای دبستانمم اومدن همین مدرسه ای که من میرم

ای جان عززیز دلم 😍راه طولانی در پیش داری عزیزم  امیدوارم موفق باشی همیشه

مرسی عزیزم

شهرتون اوضاعش چطوره؟ 

قرمز متاسفانه😔

یکی از استان های شهرمون وضعیت فراتر از قرمز هستش 

منم دلم تنگ شده  کاش باز شن خسته شدم از قرنطینه😫 حالا نیاین بهم فحش بدین من دوسدارم باز شن&n ...

درخواست دوستی دادم

قبول میکنی🙏

2810