2777
2789
عنوان

بالاخره اسم نینیمو انتخاب کردیم😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 32 پست

مبارک

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
از کجا سفارش داده به منم بگو شاید یه روز نی نی دار شدم

اینستا پیج babyluxhouse

ان‌شاءالله به زودی خواهری😍

خوشبختی یعنی وجود دخترم روشنا😍روشنایی زندگیمون    تیکر یکسالگی پرنسس مامان😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اگه یه زمانی دختر دار شدم. بی شک اسمشو *نبات* میزارم 

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

لباس سرهمی واسه بیمارستان ب خاطر نافش اذیت نمیشه؟؟

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
لباس سرهمی واسه بیمارستان ب خاطر نافش اذیت نمیشه؟؟

اتفاقا شنیدم بخاطر نافش سرهمی خوبه چون ممکنه شلوار اذیتش کنه.نمیدونم بازم نینی اولمه و بی تجربم😁

اتفاقا شنیدم بخاطر نافش سرهمی خوبه چون ممکنه شلوار اذیتش کنه.نمیدونم بازم نینی اولمه و بی تجربم😁

ان شاءالله ک این طور باشه لباس قشنگیه 

منم نی نی اولمه و بی تجربه😉

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
ان شاءالله ک این طور باشه لباس قشنگیه  منم نی نی اولمه و بی تجربه😉

ان شاءالله هردو سلامت بغل بگیریمشون و مادرای خوبی باشیم.اوناهم که منتظرن زوده زود به حق همین ماه دامنشون سبز شه

ان شاءالله هردو سلامت بغل بگیریمشون و مادرای خوبی باشیم.اوناهم که منتظرن زوده زود به حق همین ماه دام ...

ان شاءالله زود این دوران بسلامتی بگذره

الهی آمین🙏