2777
2789
عنوان

دخترا خیلی عذاب وجدان دارم

242 بازدید | 9 پست

موضوع از این قراره که دخترعموی من برای جهازش رفته پیش خالم خرید کرده بعد خالم نمیدونم چیو به دخترخالم همینجوری داده ولی بعدش بهش گفته یوقت به فلانی که من باشم نگیاااا بعد من رفتم خونه عموم نگاه کنم تا منو دیدن تند تند قایم کردن و پچ پچ و نگینا نگینا...من خیلی ناراحت شدم اینو اومدم به مامانم گفتم مامانمم با خالم بحثش شد...الان میگم کاش نمیگفتم ولی من نمیخواستم مامانم با اون بحث کنه البته اینم بگم که خالم چندمین بارشه منو مدل های مختلف پیش عموم اینا خراب میکنه

خوبش کرده

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط به خاله گفتم خاله مثلا من میفهمیدم مگه چکار میخواستم بکنم که به حالت تاکید به اونا گفتی بمن نگن ...اونام از این رفتار تو سواستفاده میکنن هی تکیه میندازن...من تا حالا هرچی از خالم گرفتم پولشودرجا دادم

چقد بی شخصیت چرا اینکارو کرده😨

والا نمیدونم یجوری به اونا گفت بمن نگن انگار چندبار ازش مفتی وسیله برداشتم حتی یبارم بمن چیزی نداده هرچی هم گرفتم پولشو دادم اما اینجوری پشت سرم گفت ناراحت شدم

والا نمیدونم یجوری به اونا گفت بمن نگن انگار چندبار ازش مفتی وسیله برداشتم حتی یبارم بمن چیزی نداده ...

چقد ندیده بازی در میارن مردم

ارزونی خودشون

بهارِ زندگیِ مادر، تو وصل بودی به بهشت و من وصل شدم به تو، و بهشت اینگونه کشیده شد به زیر پاهایم🤱💙🧿