2777
2789
عنوان

@@@@یه لحظه بیاین کارای دو قلوهامو ببینید@@@@

| مشاهده متن کامل بحث + 44170 بازدید | 357 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جوونم .من درکت می کنم عزیزم
منم دو قلو دارم دخمل و پسر
انقدر اذیت می کنن که نگو
خیلی سخته خداییش .خدا حفظشون کنه
راستی چند سالشونه این وروجکها؟
10 مهر 1390 زندگی من جان دوباره گرفت دوقلوهام با اومدنشون زندگیمون رو گرما بخشیدند.همسرم عشق وحامی همیشگی ام با
تمام وجودم دوست دارم.
عزیییییییییییییییییییییییزم خیلی باحاااااااااااااااااااالن منم دوقلو دوست داشتم اما الان 1قل همش تو دلم دارم.خدا حفظشون کنه
سامیار مامان 2تیر به طور ناگهانی دنیا اومد و تمام زندگی من و بابایی شد.عاشقتیم کوچولوی من.
تو رو خدا یکی بیاد منو نفرین کنه ............ منم دوقلو میخواممممممممممممممممم ..... امیر محمد و امیر حسین ایییییییییییییییییییییییییی خدا
روی نبودنت هم میشود حساب کرد ..... یادت می ارزد به تمام بودنهای دیگران ........... همسرم
عزیزم خدا برات نگه داره حالا خوبه دوتا پسرند دختر چهار ساله من دست هر چی پنج قلووه از پشت بسته جالب اینجاست که توی مهد و بیرون از خونه. اینقدر آرومه که کسی باور نمیکنه من چی میکشم از دستش برای مثال یه شیشه مربا برده خالی کرده توی پله های آپارتمان میگه برای گنجشکها غذا ریختم
تضمین کمترین قیمت www.jensa.ir
2810