2777
2789

اول اینکه باید تب بر یا شیاف بذاری 

دوم اینکه پاشویه کنی 

یکم اب از شیر اب که خیلی سرد نباشه ، یه قاشق سرکه اکه داری توش بریز ، یه دستمال یا حوله نمدار بزار رو سرش ، یکی رو شکمش 

نکته مهم که پاشویه روی پاها باعث لرز میشه ، پس فقط کمر به بالا باید پاشویه بشه ، سریع تب رو میاره پایین 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گرمیجات مثل دارچین تب رو بالا نمیبره؟

اره راست میگی

ولی تب که اومد پایین

این معجون عالیه

حتما امتحان کن به خصوص برای کرونا و سرما خوردگی

بعد پایین اومدن تب بخور هم بده

به خدا اعتماد کن ⚘
گرمیجات مثل دارچین تب رو بالا نمیبره؟

دارچین تب بر هست. سرچ کن تو گوگل

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

عزیزم چون مشکوک هستن حتما قرنطینه بشن

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
کرونا با استامینوفن پایین نمیاد؟

ببین کسایی که کرونا دارند فقط دوتا تب بر براشو مجازه 

استامینوفن ساده 

ناپروکسن 

بقیه تب بر ها قدغن هستن 

تاپیک کرونا من رو بخون

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
شما تبت بالا بود؟چه علایمی داشتی؟

شوهرم کرونا گرفته بود ۵ روز قشنگ تو تب سوخت همه کاری کردیم تبش بیاد پایین میومد برمیگشت

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
میگفتن تب کرونا بالای 39 نمیره که تب بالا نگفتن بیمارستان بستری بشه؟

نه بابا بیمارستانمون جا نیس ۱ ماه موندتوخونه الانم جای خوابمون با سرویس بهداشتی یکی نیس .تبش ۳۷.۵ میشد بعد ده دقیقه میشد۳۸.۵ 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه