2777
2789

فقط سونو داره

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من فردا باید برم، اول باید برم سونو ان تی بعد ببرم ازمایشگاه غربالگری؟ و واسه آزمایش  غربالگری باید ناشتا باشم؟

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤

آنومالی فقط سونو هست. ولی غربالگری دوم، هم سونو انومالی هست و هم آزمایش خون که اتفاقا خیلی مهمه. به نظرم به دکترت بگو برات بنویسه. من همین نی نی سایت هر چی پرسیدم، کسی درست راهنمایی نکرد آخرم آز خون دوم رو ندادم. 

بچه ها من فردا باید برم، اول باید برم سونو ان تی بعد ببرم ازمایشگاه غربالگری؟ و واسه آزمایش  غر ...

نه گلم نیازی نیست ناشتا باشی

یه چیز شیرین ببر بخور بچه تکون بخوره گلم

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
آنومالی فقط سونو هست. ولی غربالگری دوم، هم سونو انومالی هست و هم آزمایش خون که اتفاقا خیلی مهمه. به ...

عزیزم من تو همون ان تی بعد از سونو دکتر دوتا ازمایش خون واسم نوشت ، دو مرحله ای بود . الان هفته اینده سونو انومالی دارم ولی دیگه ازمایش خون ننوشته واسم

خدایا آخرعاقبت بخیرمون کن  
عزیزم من تو همون ان تی بعد از سونو دکتر دوتا ازمایش خون واسم نوشت ، دو مرحله ای بود . الان هفته ایند ...

برای منم دکتر ننوشته بود. بعد گفت لازم نبوده. ولی آز خون دوم چند تا از ناهنجاریای مهم جنین رو معلوم میکنه. اگه سل فری یا آمینوسنتز رو دادی، لازم نیست. وگرنه به نظرم بده حتما. به دکترت بگو بنویسه. من سر همین خیلی استرس کشیدم.