2777
2789
عنوان

تبادل نظرات مادرهای بهار90 در مورد غذای کمکی نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 126019 بازدید | 2065 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چرا دکترا میگن عصاره بدین بهتره؟اون که خیلی ساعات طولانیتری لازم داره ؟....کمبود آهن به آب وهوای منطقه ای که زندگی میکنیم هم برمیگرده تو اروپا به بچه ها آهن ومولتی نمیدن چون نیاز ندارن
مانلی جون دکتر ها میگن عصاره رو بدین به خاطر چربی های مفیدش...نه پروتیین و ویتامین.

عصاره ها سرشار از املاج معدنی و اسید های چربه....ما بحثمون روی ویتامین و آهن و پروتیین و کربو هیدرات هاست

معصومه جان منم حسابی به فکر زود پز افتادم....تو رو خدا همه تحقیق کنید ببینیم چی میشه

منم فکر میکنم با زود پز خواص حفظ بشه و زود هم پخته بشه
منم یه مدته تو زودپز میپزم دیگه.خیلی راحت تره.مامانم هم میگن زودپز خاصیت مواد رو نگه میداره......

امروز صبحونه مهدیار:
نون + پنیر +کره+ پودر پسته......دوست داشت
میان وعده: شیر +یک عدد بیسکوییت
ناهار : ماکارونی درست کردم......هویج و سیب زمینی رنده و ذرت و قارچ هم ریختم توش.دوست داشت....البته هنوز کامل نخورده چون خیلی گرسنش نیست
عصر هم ایشالا بستنی و میوه.........تا شام که هنوز نمیدونم چی کار کنم
بچه ها 10-15 روزی میشه که محمدصادق رفته تو اعتصای شیر ..... الان 3 روزه که کامل تحریمش کرده ...... و دیروز حتی 10 سی سی هم نخورد ..... باورتون میشه ؟ کل روز 10 سی سی هم نخورد .... هر کی خوند اگه پیشنهادی داره بگه .... خیلی بهم ریختم .... نمی دونم چه کنم ؟؟؟؟

حتی شیر پاستوریزه رو هم امتحان کردم نمی خوره .... اصلا تا رنگ شیرو می بینه گریه و جیغ .... من گریه می گم شما گریه می شنویدااااااااااااا ......

خیلی زوده برا شیر نخوردن ...... تو لیوان که اصلا نمی خوره شیشه اش رو هم 2 تا مک می زنه و دیگه می خواد از بغلم بره بیرون .....

راستی محمدصادق شیر خشک می خوره .....نان 3 ..... از چی می تونه باشه ...؟
من که ااز اول ازدواجم تا حالا 4 تا زود پز خراب کردم از بس ازش کار می کشم حتی سیب زمینی روهم توی زودپز می پزم اصلا نمی تونم توی قابلمه درست بکنم مامانم همین طوریه اون چون کارمنده وقت نمی کنه زودپز من سوپ وخورشت رو یک ساعت ونیمه می پزه
دیروز شایلی :

صبحانه : نصف تخم مرغ

میان وعده : هلو

ناهار : برنج+گوشت چرخ کرده و رب و سیب زمینی( اسم غذاشو بلد نیستم )+ دوغ

میان وعده : 1 پنیر کیبی + 2 تا چوب شور!!

شام : غذای ظهر