2777
2789
عنوان

تبادل نظرات مادرهای بهار90 در مورد غذای کمکی نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 126019 بازدید | 2065 پست
سلام
دیروز آویسا رو بردم دکتر واسه واکسن یک سالگی توی دوماه 200 گرم وزن اضافه کرده دکتر گفت اصلا خوب نیست باید دوباره این ماه ببرم تا 24 تیر وقت دارم چند تا غذای مقوی بگید که چاق کننده باشه
کمکم کنید خواهش میکنم چکارش کنم خیلی کم غذا میخوره میوه اصلا نمیخوره صبحها هم فقط سرلاک وحریره بادوم میخوره
راه حل بدید دوستان منتظرم الان وزنش 9 کیلو هست
دفتر آشپزی های من http://cafebanoo.niniweblog.com/
مامان آویسا جون من به آوین سیب زمینی و گوشت خیلی میدم حالا دیگه بسته بذائقه آویسا جون باید ببینی چه نوع طبخی رو میپسنده(آبپز کبابی سرخشده..) وبهتر میخوره...هرروزم بهش 1دونه موز و معجون(شیر+3 تا پسته3تا بادوم 3تا گردو 1دونه خرما)میدم که میخوام از این هفته عسلم بهش اضافه کنم...؟آوین خیلی زیاد نمیخوره ولی وزنگیریش تقریبا خوبه از 6 ماهگی به بعد تقریبا ماهی 400-500 گرم اضافه کرده..
بستنی هم هرروز میخره که فکر میکنم تو وزنگیری تاثیر زیادی داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامممم
خوبید
مبین اعتصاب تخم مرغ کرده...فقط باید تو سوپش رنده کنم...
هیچ جوره نمیخوره.....

امروز نهار پلوباقالی و سیب زمینی و هویج براش درست کردم با فیله مرغ.........
نخورد....
رفت چوب شوراشو پیدا کرد و دلش میخواست اونا رو بخوره/....
منم یه روش جدید اختراع کردم...
که خیلییییییییییییی استقبال کرد....فکر میکرد بازیه....میخندیدی.....و خورد غذاشو..............
اینم روش من.....

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

آپلود عکس کوچولوهای فارسی
*ان هو الا ذکر و قران مبین*
افرین هدی...چه بامزه...اما مبین برنج به این خشکی و راحت میخوره؟؟

من خیلی نرمتر میپزم ....اخه اینط.ری بازی میکنه و کم میخوره...

راستی بچه ها شما از این ویروس گوشتا نمیترسید....من ماهیچه خریدم میترسم به سام بدم....

هدی من زیاد دیگه اسرار نمیکنم سام تخم مرغ بخوره...بی میل و به زور میخوره همش

اصلا اگه الان نخورن مگه چی میشه؟؟

بچه ها یه کم بزرگتر که میشن گیر میدن به نیمرو.....همش نیمرو میخورن....من خواهر زاده هام اینطوری

بودن....
مبین دومین باره باقالی میخوره....برنجش نرمه....خیلی...ببین راحت بادستم له شد و شکل گرفت....
اخه تخم مرغ حذف بشه دیگه صبحانه نداره...هیچی نمیخوره از پنیر خوشش نمیاد هیچ جوره....شیریی هم نمیخوره............عسل و مربا و....اینا رو عمرا....
*ان هو الا ذکر و قران مبین*
من یه روز تخم مرغ رو نیمرو میکنم-یه بار املت یه بار آب پز

زده نمیشه دوست داره کلا

منم باقالی ندادم تا حالا

دیروزبراش با هویج-گوجه-نخود فرنگی-برنج و بلغور یه غذا درستیدم خیلی خوشش اومد-مخصوصا از نخوداش خودش برمیداشت میخورد

هدی جون مبین سرلاک نمیخوره....من صبحانه ها هنوزم گاهی سرلاک میدم....اینبار خرما و گندم گرفتم سام خوشش اومده....

راستی من برنج قهوه ای برای سام خریدم خیلی دوست داره چون سبوس داره یه کم مزش فرق میکنه

مارک هاتی کارا بسته بندی بود...

سلام دوست جونام

عسل به معده آراد نمیسازه تا حالا چند بار بهش دادم مثلا یه کم تو شیرش ریختم ، یه کم تو شیرموز و . . بعد از چند ساعت حالش بهم میخوره دفعه اول دوم نفهمیدم مال عسل هستش ولی وقتی دیدم تکرار شد و هرچیزی که توش عسل داشته باشه بهش میدم حالش بهم میخوره فهمیدم .
دوست جونام برای صبحانه حلیم رو هم امتحان کنین من یکم توش شکر میریزم خیلی دوست داره . هم خیلی مقویه و هم خیلی باعث وزن گیری میشه
دانی که زآدمی چه ماند پسِ مرگ ، عشق است و محبت است و باقی همه هیچ