2777
2789
عنوان

تبادل نظرات مادرهای بهار90 در مورد غذای کمکی نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 126019 بازدید | 2065 پست
امروز هم نهار واسش دال عدس ( عدس قرمز ) درست کردم توش تیکه های مرغ ریختم ...یه حبه سیر رنده کردم....بلغور گندم ریختم....سیب زمینی خورد شده و یکم هم اسفناج تازه خرد شده.

کلا من در آوردی از خودم اختراع میکنم....ولی خیلی خوشمزه شد و دوست داشت....در صمن عدس قرمز خیلی واسه بچه ها خاصیت داره

اگه سعی کنید توی غذاهاشون سیر اضافه کنید علاوه بر اینکه اشتهاشون زیاد میشه...واسه خوابشون هم خیلی خوبه...مهمتر از همه اینه که باکتری ها و قارچ های بدن رو از بین میبره و ذائقه اشون هم عادت میکنه به این ماده مفید.

نیکا که خیلی خوشش میاد از مزه سیر تو غذاش...واسش جدید و متفاوته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم محتویات سوپ امروز نیکا ....لطفا بهم نخندید :)

گوشت فیله گوساله ( تیکه تیکه ریز کردم حدود صد گرم )

حبوبات ( عدس سبز ، لوبیا سیاه ، لوبیا چیتی ) ...هر کدوم حدود یکی دو قاشق
لوبیا فرنگی سبز تازه ( یه قاشق) + سیر و پیاز خرد شده + نصف سیب زمینی رنده شده + گوجه تازه رنده شده

برنچ قهوه ای ....نصف استکان + جو پرک ( نصف استکان )
جعفری خرد شده + قارچ خرد شده ( یک عدد )
قلم گوساله

در کل خیلی خوشمزه شد ...ولی خودم کلی خندیدم به این شله قلمکارهای اختراعی
بچه ها من مردم از بس به سام غذاهای تکراری دادم...دکی گفته همه چیز دیگه بهش بدم...اما چطوری؟؟

اونکه نمیتونه بخوره هر چیزیرو....میشه به من بگید شما بعد یک سالگی دارید چی کار میکنید؟

مثلا عصرونه و میان وعده چی میدید دوستان؟

لطفا کمکککککککک
ساناز جون منم تقریبا دارم همه چی میدم وعده ها که غذاهای خودمون بین وعده ها هم آب میوه/ بیسکوئیت/ بستنی/ فرنی / حریره/ پوره یا سرلاک
البته مدتیه دریا به شدت بدغذا شده و اعصابمو خورد کرده ولی اگه بخوره از اینا بهش میدم!
چقدر دلم واسه این تاپیک تنگ شده بود
دیروز شایلی :
صبحانه : املت ( 1 تخم مرغ کامل با 1 گوجه ) یه ذره اش موند
میان وعده : نصف 1 زرد آلو
ناهار : از برنجی که واسه ناهار خودمون پخته بودم بهش دادم با ماست اندازه 3 قاشق غ خ خورد

عصرونه : یه من ناهیچه پخته با کره و سس گوجه

شام : نخورد هیچی!

مرسی هاله جون....سامم بد غذا شده....فکر کنم مودیه....چند وقت یه بار اینجوری میشه

ولی بچه ها سام انگار غذای مارو کمتر از غذاهای خودش میخوره....یعنی غدای ما سنگین تره براش؟

امروز آراز

صبحانه=تخم مرغ آب پز(باشیر نرم میکنم توش نون ریز میکنم)+چای شیرین +پنیر خامه ای

میان وعده=آب برگه زردآلو
نهار=سوپ........خوابید........بعد ماکارونی

عصرونه=آب پرتقال
شام=کتلت عدس+یکم ماکارونی+ماست

لالاااااااااااا
ستاره دریایی جون

من ماکارونی رو مثل مال خودمون میپزم-یکم ماکارونیشوبیشترمیزارم بجوشه

موقعی که میخوامبدم بخوره با قاشق رشته هارو کوچیک کوچیک میکنم-کل غذارو یا روغن زیتون میپزم
امتحان کن-خوشش میاد