2777
2789
عنوان

تبادل نظرات مادرهای بهار90 در مورد غذای کمکی نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 126020 بازدید | 2065 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هاله شایلی هم دقیقا 2 ورز پیش همین حال بود
اما بعد خودش دوباره خوب شد خدارو شکر

شادی توی برنامه غذایی که دکتر شایلی داده از هفته سوم شروع غذای کمکی میشه گوجه را به سوپ اضافه کرد
من به شایلی بارها دادم مشکلی نبوده خداروشکر

شادی شایلی هم دیروز شکمش سفت شده بود طوری که موقع دفع قرمز میشد :)) 2 تا دونه آلو توی سوپش مشکلشو حل کرد
البته 2 تا آلو واسه 4 وعده سوپ بود شادی
منم گوجه ریختم یه بار حساسیت نداشت تو برنامه غذاییش بود

من که شیاف گلیسیرین کودکان به دادم رسیدددددددد خدا یادم نمیره....اینقدر اذیت شد مبین...ولی تا شیاف گذاشتم سریع عمل کرد و خودشیاف هم اومد بیرون

اره شادی منم برنجهایی که دون هستند رو میریزم....

مبین اب هویج خورد ادرارش رنگی شد...ههههه

هاله اشکال نداره مبین هم دیگه مثل هفته پیش سوپ نمیخوره...همه میگن دوباره خوب میشه
*ان هو الا ذکر و قران مبین*
مبین نهار امروزشو نخورد منم نارحت رفتم به کارام برسم ظرف عذاش جلوش بود برنج و سیب زمینی و مرغ که با هم له شده بود و توپهای کوچولو درست کرده بودم قل قلی
دیدم صدای ملچ ملوچ میاد ....اومدم نصفشو مالیده بود زمین لباساش وحشتناک ولی داشت میخورد
منم گذاشتم کارشو بکنه 10 دقیقه طول کشید نمیدونم چیزی هم رفت تو دهنش یا نه ولی هر چی بود بهش چسبید.....
*ان هو الا ذکر و قران مبین*
نوش جون مطهره عزیزم.....خداروشکرکه مشکلی پیش نیونده براش

هاله جان رها هم خیلی خوب سومشو میخورد ولی الان چندروزه زیاد میلی نشون نمیده...
شادی اونم برنجه ایرادی نداره استفاده کن...
منم تو سوپ و حریره وفرنی همیشه کره اضافه میکنم...
مرسی هدی جونم بابت یاذادن عصاره گوشت....
اخی جانم مبین من کثیف کاری بچه هارو دوس دارم هههههههههههه

ویدا جون رها هم مثل اویناست نه پوره میخوره نه سرلاک

تازه فرنی و حریره هم با کلک 2ق مرباخوری میخوره ولی عاشق سوپه
Lilypie Third Birthday tickers خدایا به معصومیت علی اصغر نگه دار جوجه منم باش
شادی منم همون برنج دون دونا رو میریزم تو سوپش

هدی من اب هویج به اوین دادم تا شب هرچی میخورد بالا میاورد تازه خیلی کم خورد نمیدونم چرا؟؟گریههههههههههه
من هروقت اوینا یبوست میگیره(بیشتر از یک روز و نیم) یه کوچولو بهش بارهنگ میدم یه دونه های ریز مثل خاکشیره بعد 2 ساعت پی پی میکنه همون دونه هام توشه(اه حال خودم بد شد!!!)ببخشید البته

واقعا معجزه میکنه هم واسه درمان اسهال خوبه هم یبوست.....قدیمیا از 2ماهگی بارهنگ بادوم میدادن از ماماناتون بپرسین بیمزه هم هست و لعاب ماننده منکه راضیم ازش خدا ازش راضی باشه!!!