2777
2789
عنوان

تبادل نظرات مادرهای بهار90 در مورد غذای کمکی نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 126020 بازدید | 2065 پست
گل مریم عزیز:

به نظر من اگه شروعش با لعاب برنج باشه خیلی بهتره.
چون نرمه و معده رو اماده میکنه.

البته من با دستور دکترش لعاب برنج دادم.
از روزی یه قاشق صبح شروع شد...هر روز یه قاشق بیشتر.

بعد از 1 هفته غذای جدید برای ناهار...(فرنی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وییییییییییییییییی مبین سوپ خوشمزه ماهیچه رو نخورد
ماهیچه...لوبیاسبز...سیب زمینی هویج...رشته فرنگی...برنج...عدس
امروز فقط دو سه قاشق به زور فرنی....یک چهارم موز....4قاشق ماست....اب سوپ...فقط شیر خورد...
رومود غذا نبود

*ان هو الا ذکر و قران مبین*
بچه ها دهه محرم که میرفتیم روضه صبحها به مبین سرلاک میدادم یه خانوم پیری یه بار گفت
خودت درستش کن کاری نداره
میگفت نون خشک بگیر.....یا یه نون سنگک رو بده برات دواتیشه بپزه....بعد اسیابش کن با نبات سفید
مغز بادوم و هر مغز دیگه ای که دلت خواست رو اسیاب کن و قاطی هم کن
میوه رو هم میخوای بریزی خشک کن رو بخاری بصورت ورقه ورقه و اسیاب کن و بریزشون با هم
میشه سرلاک
میگفت من به همه بچه ها و نوه هام اینجوری دادم
زنداییم ام یه چیز جالب یادم داد
یه کیسه پارچه ای اندازه کف دست داشت تو خونشون که بهم داد عکسشو میذارم اینحا
دو روزی که خونشون بودیم تو اون کیسه یکمی برنج و سیب زمینی و یه تیکه گوشت میذاشت و وقتی میخواست خورشت درست کنه یا مرغ اون کیسه پارچه ای رو می انداخت تو قابلمه اش
میگفت برنج قوت گوشت رو میکشه....هر وقت برای خودتون مرغ یا گوشت بار گذاشتی یا ابگوشت این کیسه رو هم برای مبین بنداز توش باهاش بپزه اخر درش بیار
منم اون کیسه رو این دفعه بردم خونه مادر شوشو و انداختم تو قابلمه گوشت راحت و بی دردسر ظهر هم مبین غذا داشت هم ما
روش کیسه که خیلی معروفه و فوق العاده خوشمزه.......................

اوینام امروز واکسن زد هاله بمیرم براشون............قد و وزن دریا چطور بود؟؟؟

اوینا 8450 قدشم 70
Lilypie Third Birthday tickers خدایا به معصومیت علی اصغر نگه دار جوجه منم باش
اوین یا غذاهای شیرین اصلا میونه خوبی نداره به زور 2قاشق میخوره مثل خودم که فقط یه قاشق فسنجون شیرین میتونم بخورم

دیشب پوره هویج درس کردم تا بهش دادم عق زد..........نمیدونم چیکار کنم؟؟؟
Lilypie Third Birthday tickers خدایا به معصومیت علی اصغر نگه دار جوجه منم باش
طفلک تو این هاگیر واگیر درد واکسن شکمش هم سفت شده هر وقت میخواد پی پی کنه پاهاشو سفت می کنه باز جای واکسنش درد می گیره گریه می کنه. امروز تو سوپش روغن زیتون ریختم آب هم زیاد میدم بهش نمیدونم چیکار کنم.
دیروز جالب بود دیدم داره زور میزنه اما نمیتونه پی پی کنه بردمش تو دستشویی سرپاش گرفتم راحت شد!!