2777
2789
عنوان

تبادل نظرات مادرهای بهار90 در مورد غذای کمکی نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 126020 بازدید | 2065 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بردیا 6 ماه و 24 روز
رها جان کوتاه نیا بهش بده تا عادت کنه پسر منم همینطوری بود یعنی اوایل میخورد حتی با اشتها اما بعد از مدتی دیگه نخورد یعنی هر چی میدادم تف میکرد منم با هزار و یک کلک بهش میدادم الان عادت کرده همه چی میخوره البته منظورم سرلاک و سوپ و حریره و هنوز بهش پوره ندادم
من از 4 ماه ونیم واسه عرشیا غذا رو شروع کردم،خوشبختانه تا حالا که بد غذا نبوده وهر چی دادم خورده؛6ماهگی دیره! این نظر منه...
در ضمن مامانای گل سعی کنین به زور به بچه هاتون غذا ندین،اگه سر سفره ای که خودتون میشینین به بچه غذا بدین یا جلوی تلویزیون اینجوری راحت تر میخوره
مامانا یه سوال
قطره آهنی که این دفعه واسه دریا گرفتم خارجیه و تو بروشورش نوشته 3 دهم بهش بدین در صورتیکه دکترش گفته بود 15 قطره یعنی حدود 6 دهم! نمیدونم ایرانی و خارجی فرق داره یا نه؟ چقدر بهش بدم؟
یه سوال دیگه
قطره مولتی ویتامینی که این دفعه گرفتم روش نوشته + آهن. نمیدونم اینجوری دیگه قطره آهن لازم نیست بدم؟!
بالاخره من هم اومدم!!!!!!!

دلم برای همتون تنگ ده بود

نی نی ها تپلی شدن؟؟؟

شایلی که این چند وقت حسابی بد غذایی کرده
من هم اعصابم خورد بود و به حال خودش گذاشته بودمش

روزی 1 وعده غذا میخورد

از دیروز دوباره دارم طبق برنامه غذایی دکترش بهش غذا میدم