2777
2789
عنوان

تبادل نظرات مادرهای بهار90 در مورد غذای کمکی نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 126019 بازدید | 2065 پست
مرسی سپیده پیشنهاد خوبی بود ایندفعه تو فرنیش موز یا سیب میذارم
من اول تو راکرش میدادم چندوفته تو روروئکش میدم..اگرم خسته شده روروئک رو حالت نشسته میذارم هم بازی میکنه هم میخوره...مهمونی هم نیمه نشسته میدم بهش
*ان هو الا ذکر و قران مبین*

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تو روروئک میشونم و بهش غذا میدم خوابیده می ترسم گیر کنه تو گلوش
خالق من "بهشتی" دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛ و "دوزخی" دارد، به گمانم کوچک و بعید؛ و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ...
من رو بالش میذارمش و بهش میدم گاهی هم تو صندلی غذاش میدم.......همش میترسم بپره تو گلوش

مصی جون خوش اومدی...........هم اسم هستیم هااااااااااااا خوشوقتم
Lilypie Third Birthday tickers خدایا به معصومیت علی اصغر نگه دار جوجه منم باش
ممنون مصی جون
منم خوشوقتم از آشنایی با شما و بقیه دوستان
خالق من "بهشتی" دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛ و "دوزخی" دارد، به گمانم کوچک و بعید؛ و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ...
من یه روز با شیر گاو فرنی درست کردم(آخه دکترش گفت بدم) تا قبلش همش با شیر خودم بود، دریا خوب خورد روز بعد نمیخورد دو سه قاشق خورد کلی هم بالا آورد بعدش دیگه شیر گاو ندادم ترسیدم
یه هفته میشه فرنی میدم میخوام از امروز دیگه حریره بادوم هم بدم بهش
الان فرنی و سرلاک برنج میخوره با حریره میشه سه جور غذا!! میخوام سه وعده بهش بدم
مامان رها جون خوش اومدی دکترا میگن تا یک سالگی شیرگاو رو باید جوشوند و به مقدار کم در غذای بچه ها استفاده کرد چون باعث آلرژی میشه
هاله شاید اون روز اشتها نداشته بازم امتحان کن نترس منم دارم به اوینا شیر گاو میدم اشکال نداره وقتی دکتر اجازه داده

اوینا سرلاک میخوره احساس میکنم دلش درد میگیره تازه زیادم دوس نداره سرلاک گریههههههههههه
چون اوینا و دریا تو یه روز دنیا اومدن برنامه غذاشو بگو هاله.............برنامه غذایی آوینا اینه:

ساعت 12 حریره بادوم(شیره 5تا بادوم+نصف فنجون آب+یه تیکه نبات+ 1 ق مرباخوری آرد برنج)

ساعت 5 تا 6 فرنی(نصف فنجون آب+ا قاشق مرباخوری آرد برنج+یه تیکه نبات)وقتی از روی حرارت برداشتم نصف فنجون شیر جوشیده یا یک پیمانه شیر خشک ببلاک

در واقع من یه روز تو فرنیش شیرگاو میریزم یه روز شیرخشک برای تنوع طعم هم خوبه!!!

من هفته اول ماه 5 فرنی دادم الان که هفته دومم حریره هم اضافه شده از شنبه هم میخوام سوپو شروع کنم به امید خداااااا
مصی جون من به دخملم سرلاک نمیدم یعنی دکترش گفت نده
دکترش معتقده غذایی که تو خونه درست میشه بهتره می گفت فقط مواقعی که جایی هستی که نمی تونی واسش غذا درست کنی سرلاک بگیر اونم فعلا سرلاک برنج
دخمل من الان 6 ماه و 2 روزشه من الان بهش یه وعده سوپ میدم یه وعده هم حریره بادوم و یه وعده هم فرنی
مصی جون من از تموم شدن ماه 5 با فرنی شروع کردم اندازه دقیق نمی گیرم واسه درست کردنش الان که میزانش بیشتر شده تقریبا 1 قاشق غذاخوری آرد برنج و یه فنجون آبه که میذارم غلیظ شه و بعد با شیر خودم رقیق می کنم بعد سه چهار روز سرلاک برنج هم طبق دستور دکتر اضافه کردم. چون دریا تا حدودای 11 میخوابه تا اون موقع فقط شیر خودمه بعدش که بیدار شد یا شیر خودم یا شیر خشک یه بار میدم بهش حدود ساعت دو و سه براش فرنی درست می کنم. شب ساعتای نه سرلاک میدم. سرلاکو خیلی دوست داره ولی بعضیا میگن خوب نیست بدی!
دیروز واسه بار اول حریره درست کردم به همون مواد فرنی یه قاشق هم پودر بادوم اضافه کردم.
تو ذهنمه سه وعده بهش بدم از امروز یعنی بیدار که شد فرنی، ظهر حریره شب هم سرلاک
هر بار یه کاسه ماست خوری کوچیک میخوره
راستی یادم رفت بگم یه تیکه کوچولو نبات هم دو سه روزه میندازم اولاش نمینداختم چون نمی خواستم با طعم شیرین آشنا بشه و این پیش زمینه بشه واسه چاقی وقتی بزرگتر شه!! آخه خودم از اضافه وزن خیلی کشیدم!! ولی بخاطر اینکه سردی نکنه حالا میندازم ولی طعمشو اصلا شیرین نمی کنه!
2810