2777
2789

سال اول کنکورمه

خودم رو سرگرم ضوهرم و زندگی متاهلی کردم و نشد بخونم...واای که حالا میمیرم از غصه وقتی دوستام فرهنگیان قبول شدن..وااای واااای😭😭😭😭

حتی معدلمم بالا نیس ک بگم بارعلمی دارم ..۱۴ هس

رفتم پیام نور ثبت نام کردم..چون امیدی ندارم به قبولی...

رشتم انسانیه..میخام شانسی بزنم...نظرتون؟؟؟

پروفایلم خودمَم😊این کاربری ماله دو نفره منو اجیم ...دستتون درد نکنه بخاطر تهمتایی که زدید به ما😑اجیم ک دلش نشکست چون اصن براش مهم نیس ولی من از کارم پشیمون شدم ک گوشیمو دادم بهش ...حس میکنم کاربریم خراب شد...خودش میخاد عضو اینجا گوشی هوشمند نداره دوستان ..اگ راه حلی دارید حتما بهم بگید ابجیپ سالی ۲ بار اونم با امپول پریود میشه ..ای وی اف کرد ۲ بار ولی نشد..تخمکاش خوبه ولی رحمش پس میزنه ...ازتون خواهش میکنم قضاوت نکنید آدما رو ..این جا مجازیه ولی دل ها واقعی...قبول دارم دروغ زیاده ولی ما اهلش نیستیم.....خوش باشید👪👨‍👩‍👧

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاد و پیروز باشید

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/                              https://harfeto.timefriend.net/16923882233101

ببین حتی اگه هر درس فقط یک سوال جواب دادی بده اما درست به هیچ وجه شانسی نزن چون نمره منفی افتضاح تاثیر داره 

من پارسال به خاطر شانسی اینا کنکور قبول نشدم 

سرنوشت انسان ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس...