2777
2789
عنوان

کیا دارن طلاق میگیرن وچرا

| مشاهده متن کامل بحث + 2538 بازدید | 76 پست
رفیق بازه.دست بزن داره.افکارش قدیمیه.میگه زن نباید بره تو جامعه تو مردم.باورت میشه یکی دوماهی یبار م ...

وای تورو خدا حتما جدا شو 

این دیگه هر چی بدان تک تک دارن همه رو یه جا داره

کاربری چهارم                          هفده سال پیش بین خرید گوشی لمسی که تازه مد شده بودو تختخواب من تخت خوابو انتخاب کردم چون دلم زندگی و عشق و دوست داشتن میخواست ،نه کامپیوترو دوست داشتم نه گوشی نه بلوتوث نه کلیپ نه عکس نه فیلم ، من مجازی رو نمیخواستم من واقعیتو با خوبیها دوست داشتم چون احساسی و واابسته بودم اما ده سال بعد بالاخره دوتایی با چه شوقی گوشی خریدیم، با اومدن تلگرام ، واتساپ و اینستاااااا تو  باخیانتات ذاته واقعیتو نشون دادی، حس کردم ، باور کردم بعد ازون سرو صدا ها و دعواهایه شدید  تحقیر شدم  خورد شدم، حس کردم بازی خوردم، بچه رو وسیله زجرکش کردن من کردی  به خاطر بچم باید شاد بودم و میخندیدم و زندگی میکردم دو سال طول کشید تا سرپا شدم  اما شما رو از توی خونه ی دلم و قلبم انداختم بیرون، گذشت تا امروز من زنی شدم مستقل محکم و قوی ،سخت بود اما تونستم ، همه ی برنامه هایه موبایلو یاد گرفتم اما درست ازش استفاده میکنم به شما بارها گفته ام برو همه ی پولها و اموال را هم  بردار فقط برو بزار یه صبح که بلند میشم شمارو نبینم و از ته دل دوباره بخندم مگر چند بار زندگی میکنم اما شما مرا رها نمیکنی باشه این نیز بگذرد، میدانم گوشیم راپنهانی برمیداری حرفایه دلم را میخوانی پس بخون شما جوونیه منو به لجن کشیدین قطعا اگر عمرمن به این دنیا باشد پیری شما را به لجن خواهم کشید ، اما بدون شاید هیچ کس به اندازه ی من از اومدن فضایه مجازی خوش حال نیست  زندگی را به کامم زهر مار کردی  اما بهتر ازین بود که تو پیری میفهمیدم بهم خیانت کردی و اتش میگرفتم و کاری از دستم بر نمیامد پس خدایا بازم شکرت الان حداقل احساسم بزرگ ترین سرمایه ام را خرجت نمی کنم ارزوی بوسیدن و دوست داشتنت را تا ابد به دلت خواهم گذاشت 💏 💑  خانومی که امضامو میخونی من راز دلمو فقط برا این نوشتم که گذشتم  یادم نره و از یه سوراخ ده بار گزیده نشم ،پس ممنون میشم که به خاطر امضام منو لایک نکنین و سوال نپرسین چون دوست ندارم هر روز برام یاداوری بشه🌹

طلاق توافقی یا درخواست طلاق دادی؟اگه توافقی جدا میشی ک چندجلسه مشاوره داره ک میتونی بخری و سرجمع یه هفته طول میکشه اگه درخواست طلاق دادی داور میبری دادگاه بعدش مشاوره میرید و تازه میره دادگاه ک4جلسه دادگاه داره و هر جلسه چندماه فاصله بینشع تازه اگه شانس بیاری شوهرت بیاد اگه نیومد بعد حدود دوسال میتونی طلاق بگیری البته باید80درصد مهریتو ببخشی ثابت کنی بالای6ماهه نفقه اتو نمیده و پرونده ضرب و شتم داشته باشی و همسایه های خونه مشترکتون اگه زندگی کردید شهادت بدن ک دعوا میکردیدک البته میتونی اشنا ببری چون مهم نیست فقط یه صورت جلسه میخوان تازه اگه شوهرت اعتیاد داشته رو نباید بگی به دادگاه وگرنه کارت سخت تر میشه خلاصه توافقی جداشی بهتره ت ک مجبوری اول تا اخرش ببخشی

تموم ایناییم ک گفتم واقعیه و اتفاق افتاده برا خیلیا ک همون اومدن توافقی جداشدن از بس اذیت شدن منم الان خواستم جداشم با وکیل حرف زدم بهم گفت ک خودمو اذیت نکنم اگه خواستم جدا شم برم توافقی کارو تموم کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه عمر ادم چقدره که چن سالشم تو دادگاه واسه پروسه طلاق به باد بره.خاک تو سرشون واقعا

برا دادگاهو طلاق بخدا باید کفش اهنی بپوشی ادمو خسته میکنن

دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊
خوش به حالت  شوهره من انقدر هرزست و اشغاله هم هرزه هارو میخواد هم منو ای خدا😐😐😐😐😐😐😐😐

من بچه کوچیک دارم.

اصلا نگو خوش به حالت.

الان از خونه بیرونم کرده.بچه هامو ندیدم چندوقته.عذابم میده خودم برم طلاق.دلم خونه از دوری بچه هام.طلاقم بگیرم شرایط نگهداری بچه رو از نظر مالی ندارم

2803
دختریمو ازم گرفته.میدونی ک منظورم چیه.خودش فکر همه جاشو کرده

دیونه ای دختریت رفته جونیت ک نرفته بقران دیونه اگ الان جدا نشی اگه خیلی ادیتت میکنه البته و نمیتونی تا اخر عمر تحملش کنی بقران ارزو داشتم تو عقد جدا میشدم ب خانوادم از اخلاق کندش نمیگفتم بسکه دوسش داشتم ولی تازگیا زیاد گفته دوست ندارم تحقیرم کرده دیگه قیدشوزدم

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔
ن بچه ندارم ولی عروسی کردم میگم ک معتاده ب شیشه الان ک دیگه دیوونه شده واقعا شکاکه سوزن میزنه 

اعتیاد داره جدا شکایت کن ک دیه بتونی ازش بگیری وگرنه به جنون اعتیاد تمومش میکنن و نه دیه میده ن زندان میره

2804
دختریمو ازم گرفته.میدونی ک منظورم چیه.خودش فکر همه جاشو کرده

به خدا اگه پیشت بودم ببخشیدا 

چنان سیلی محکمی میزدمت  که تا ابد همیشه زمزمه کنی پ ر ده هیچ وجه و ارزش بیشتری برایه یه زن نمیاره 

کاربری چهارم                          هفده سال پیش بین خرید گوشی لمسی که تازه مد شده بودو تختخواب من تخت خوابو انتخاب کردم چون دلم زندگی و عشق و دوست داشتن میخواست ،نه کامپیوترو دوست داشتم نه گوشی نه بلوتوث نه کلیپ نه عکس نه فیلم ، من مجازی رو نمیخواستم من واقعیتو با خوبیها دوست داشتم چون احساسی و واابسته بودم اما ده سال بعد بالاخره دوتایی با چه شوقی گوشی خریدیم، با اومدن تلگرام ، واتساپ و اینستاااااا تو  باخیانتات ذاته واقعیتو نشون دادی، حس کردم ، باور کردم بعد ازون سرو صدا ها و دعواهایه شدید  تحقیر شدم  خورد شدم، حس کردم بازی خوردم، بچه رو وسیله زجرکش کردن من کردی  به خاطر بچم باید شاد بودم و میخندیدم و زندگی میکردم دو سال طول کشید تا سرپا شدم  اما شما رو از توی خونه ی دلم و قلبم انداختم بیرون، گذشت تا امروز من زنی شدم مستقل محکم و قوی ،سخت بود اما تونستم ، همه ی برنامه هایه موبایلو یاد گرفتم اما درست ازش استفاده میکنم به شما بارها گفته ام برو همه ی پولها و اموال را هم  بردار فقط برو بزار یه صبح که بلند میشم شمارو نبینم و از ته دل دوباره بخندم مگر چند بار زندگی میکنم اما شما مرا رها نمیکنی باشه این نیز بگذرد، میدانم گوشیم راپنهانی برمیداری حرفایه دلم را میخوانی پس بخون شما جوونیه منو به لجن کشیدین قطعا اگر عمرمن به این دنیا باشد پیری شما را به لجن خواهم کشید ، اما بدون شاید هیچ کس به اندازه ی من از اومدن فضایه مجازی خوش حال نیست  زندگی را به کامم زهر مار کردی  اما بهتر ازین بود که تو پیری میفهمیدم بهم خیانت کردی و اتش میگرفتم و کاری از دستم بر نمیامد پس خدایا بازم شکرت الان حداقل احساسم بزرگ ترین سرمایه ام را خرجت نمی کنم ارزوی بوسیدن و دوست داشتنت را تا ابد به دلت خواهم گذاشت 💏 💑  خانومی که امضامو میخونی من راز دلمو فقط برا این نوشتم که گذشتم  یادم نره و از یه سوراخ ده بار گزیده نشم ،پس ممنون میشم که به خاطر امضام منو لایک نکنین و سوال نپرسین چون دوست ندارم هر روز برام یاداوری بشه🌹
اگه میبینی بدرد نمیخوره نرو سرزندگیت بخدا پشیمون میشی

میدونم.از الان آیندمو دارم میبینم که چقد سیاه و تاریکه.ولی با خونوادمم مشکل دارم .خودم خواستمش .بی احترامی کردم بخاطرش تو روی همه وایسادم.الان اگه برم بگم نمیخوام خیلی بد میشه.مردم چی میگن بعد.خیلی رو حرف مردم حساسم ازشون میترسم 

تو امضام نوشتم دعا کنین منم طلاق بگیرم

عزیزم چرا خوب طلاق نمیگیری؟؟؟ 

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  
من بچه کوچیک دارم. اصلا نگو خوش به حالت. الان از خونه بیرونم کرده.بچه هامو ندیدم چندوقته.عذابم مید ...

وای بچه هات چن سالشدونه چجوری تحنل کردی دوریشو بردلر پلیس بر درخونش بگو بچه هامو نمیذاره ببینم

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔
2805
من بچه کوچیک دارم. اصلا نگو خوش به حالت. الان از خونه بیرونم کرده.بچه هامو ندیدم چندوقته.عذابم مید ...

چند تا بچه داری 

چند سالشونه 

طلاق توافقی یا درخواست طلاق دادی؟اگه توافقی جدا میشی ک چندجلسه مشاوره داره ک میتونی بخری و سرجمع یه ...

خوب توضیح دادی 👌👌👌👌

من ۶شهریور تازه جلسه دوم طلاقمه باید شاهدببرم

دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊
به خدا اگه پیشت بودم ببخشیدا  چنان سیلی محکمی میزدمت  که تا ابد همیشه زمزمه کنی پ ر ده هی ...

ما تو شهر کوچیکی زندگی میکنیم.غیر عادیه این چیزا.ولی پردمم ارتجاعیه.پاره نشده.ولی خو بری دکتر میگه دخول صورت گرفته.تازه فقطم این نیست.من خودم خواستمش.تو روی همه وایسادم و بی احترامی کردم.همه عیبش و بهم میگفتن ولی من کور بودم.الان فهمیدم.حالا برم چی بگم.با بابام مشکل دارم.یه خواهر دارم عین دشمن.میفهمی چقد عذابم میدن

2801