2777
2789
عنوان

کیا همه چی میخورن و خوب هم میخورن و ورزش میکنن و چاق نمیشن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 87 پست
آره منم میدوام ولی استقامتی پاهای منم خ سفت شده با دو 😉 ورزش دیگه آیی نمیکنید؟چند ساله دو کار می ...

من برای مسابقات دو میدانی استانی هم رفتم مدال طلا آوردم ولی ولش کردم ولی خودم به صورت حرفه ای کار میکردم حدود 7 و 8 سال میشه من نمیخواستم ولی پاهام عضله ای شد واسه دختر عضله یه جوری هست و خب نرمش های روتین مثل طناب و اسکوات و دراز و نشست و شنا

البته قبلا بدمینتون هم کار میکردم

رقص هم خیلی خوبه اگه وقت کنم حتما انجام میدم

مو های فرم نشان می دن که من کی هستم؛من روشن فکر، با دقت و گاهی اوقات درست مثل مو های مجعدم خشن هستم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیاده روی روزی یک ساعت رقصم با دخترم هر روز تا جایی که نفس ببره😂 ژنش رو ندارم اما اگر ول کنم ورزش ...

وای منم دقیقاااااااا

باید خسته شم

زیادم میخورم

عه خوبه پس ایول...بخاطر ورزش هاست ک خوب موندی 😉😉

معلم ابتدایی. و  مدرس زبان هستم...سوالی داشتید خوشحال میشم کمک کنم😊
من برای مسابقات دو میدانی استانی هم رفتم مدال طلا آوردم ولی ولش کردم ولی خودم به صورت حرفه ای کار می ...

ن قشنگه حتی برا دختر😍😍

الان میتونم بدونم برنامه دو شما چجوری هست؟چند روز در خفته؟

ن قشنگه حتی برا دختر😍😍 الان میتونم بدونم برنامه دو شما چجوری هست؟چند روز در خفته؟

من عاشق دو هستم چون واقعا لذت بخشه ولی صبح ها دو ساعت هر روز  میزارم برای دویدن

مو های فرم نشان می دن که من کی هستم؛من روشن فکر، با دقت و گاهی اوقات درست مثل مو های مجعدم خشن هستم.
آموزش ابتدایی 😉🤭

نه برا زبانت میگم😁مگ نمیگی زبانو اکادمیک خوندی؟ کنکور زبان چ رشته ای قبول شدی 

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
من عاشق دو هستم چون واقعا لذت بخشه ولی صبح ها دو ساعت هر روز  میزارم برای دویدن

حالا من گیر داده بودم که شکمم رو سیکس پک کنم ولی مامانم دعوام کرد گفتن دختر باید یه ظرافتی هم داشته باشه و نزاشتن

من عاشق دو هستم چون واقعا لذت بخشه ولی صبح ها دو ساعت هر روز  میزارم برای دویدن

هر روز؟

دو ساعت سرعتی میری؟!خیلی سخته که

با چ سرعتی؟!پیست رو می‌دونی؟؟

با برنامه هم ثبتش میکنی؟؟

حالا من گیر داده بودم که شکمم رو سیکس پک کنم ولی مامانم دعوام کرد گفتن دختر باید یه ظرافتی هم داشته ...

😂🤣

نه برا زبانت میگم😁مگ نمیگی زبانو اکادمیک خوندی؟ کنکور زبان چ رشته ای قبول شدی 

ن منظورم از آکادمیک موسسه های زبان بود،😁

ن منظورم از آکادمیک موسسه های زبان بود،😁

اها اوکی😂مرسی

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
حالا من گیر داده بودم که شکمم رو سیکس پک کنم ولی مامانم دعوام کرد گفتن دختر باید یه ظرافتی هم داشته ...

آره منم چند وقت خاستم بسازم فقط خط های کناری افتاد🥴

بعد رفتم درصد چربی بدنم رو اندازه گرفتم ۱۹بود

گفتن برا سیکس پک باید زیر ۱۲باشه

دیدم پدرم در میاد بیخیال شدم🥴🤣

هر روز؟ دو ساعت سرعتی میری؟!خیلی سخته که با چ سرعتی؟!پیست رو می‌دونی؟؟ با برنامه هم ثبتش میکنی؟؟

آره هر روز غیر از روز هایی که واقعا حالش رو ندارم

بعد ما یه فضایی نزدیک خونمون هست یه جورایی وسط خیابان یه پار طولی هست من زمان های 10 دقیقه ای با تمام توان می دوم

راستش سرعتم رو تا حالا اندازه نگرفتم