2777
2789

ما پارسال یه تلویزیون  ال ای دی تو دیوار دیدیم طرف گفت ۵۰۰ تومن بیعانه بریز ماهم ریختیم طرف رفت که رفت دیگه پیداش نکردیم پلیس فتا هم شکایت کردیم هیچی به هیچی 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عیب نداره یک کنکورخودتی 🤣

واااااااای😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

استرس نده بهم هیچی نخوندم😂😂😂😂😂

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
اخ‌اخ آخ بازهم دیوار کلاه برداره همیشه در صحنه عبچچچچوقت تا وقتی جنسو ندیدین پول واریز نکنید صدبا ...

هرچی ب شوهرم گفتم گوش نکرد گفت عیب نداره ما که نداشتیم این صدتومن روش من پول برام مهم نیست این ک گولمون زدد خیلی ناراحت شدم

ما پارسال یه تلویزیون  ال ای دی تو دیوار دیدیم طرف گفت ۵۰۰ تومن بیعانه بریز ماهم ریختیم طرف رفت ...

ای وای 500 تومن انشاله ک خیر نبینن از زندگیشون تواین اوضاع بی پولی طرف دستش تنگه میخاد دست دوم بخره بعد اینا اینکارو میکنن

هرچی ب شوهرم گفتم گوش نکرد گفت عیب نداره ما که نداشتیم این صدتومن روش من پول برام مهم نیست این ک گول ...

منم به اصرار شوهرم ریختم وگرنه خودم راضی نبودم .هی به شوهرم گفتم کلاهبرداریه شوهرم گفت تو بد بینی به همه شک داری.ادم حس حماقت میکنه وقتی میفهمه سرشو کلاه گذاشتن 

واااااااای😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 استرس نده بهم هیچی نخوندم😂😂😂😂😂

استرس ندادم که ولی بیا برو درستو بخون یه ذره ضرب تقسیم کار کن بلد نیستی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/                              https://harfeto.timefriend.net/16923882233101
استرس ندادم که ولی بیا برو درستو بخون یه ذره ضرب تقسیم کار کن بلد نیستی

😂😂😂😂😂😂😂😂

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
ای وای 500 تومن انشاله ک خیر نبینن از زندگیشون تواین اوضاع بی پولی طرف دستش تنگه میخاد دست دوم بخره ...

اره من گفتم انشالله پولمو بده دوا و درمون .خوشی نکنه ‌.چون اون پولو خیلی طول کشید تا جمع کردیم 

منم چندروزپیش یه تتوموقت خریدم ازیه پیج ادمین گفت ۱۰روزمیمونه ولی وقتی اومد زدم به ابروم فوری پاک شد۵۸تومن خریده بودم هزارتومنم ارزش نداشت.پیام گذاشتم گفتم چرا تبلیغ الکی میکنی حروم خور؟اصلاجواب نداد فقط دید.حرومخورزیادشده دیگه

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫
😂😂😂😂😂😂😂😂

3×۷=؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/                              https://harfeto.timefriend.net/16923882233101