2777
2789
عنوان

عکس سیسمونی

10961 بازدید | 237 پست

سلام عزیزان

من سیسمونی میدوزم با قیمت خیلی مناسب خوشحال میشم به کانالم تو تلگرام بپیوندید

انواع تشکچه های بازی و لحاف و تشک و قنداق و چادر سرخپوستی و قنداق و بالش و باکس های پارچه ای..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشه

مامانای مهربون خاله های عزیز ممنون میشم پیج من وپسرمو   تو ای ن س ت ا دنبال کنید وپست هامونو لایک کنید،  کلی عکس ماهگرد وتم مناسبتی  خوشگل داریم...🍭 راستی آموزشم میدم توپیجم این آی دی پیجمه البته عدد رو به انگلیسی بایدوارد کنید اینجا فارسی نوشته میشهnazanin_lifestyle88
من از آیدی سایت و تلگرامتون عکس گرفتم که داشته باشم برای سیسمونی خواهرم بهتون کلی سفارش بدیم😍 خیلی ...

خیلی ممنون عزیزم🤩🤩

و اینکه خیلی خوش قلبید امیدوارم همیشه شاد و خندان باشید🌸💕

واااای چقدر ناااازه اخه.حیف ک نیاز ندارم وگرنه حتما ازت میخریدم ولی کانال تلگرامتو نگه میدارم💖💖

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
واااای چقدر ناااازه اخه.حیف ک نیاز ندارم وگرنه حتما ازت میخریدم ولی کانال تلگرامتو نگه میدارم💖💖

خیلی ممنون خانومی🤩

فدای سرت عزیزم همین تعریف قشنگت واقعا یه دنیا برای من بی ارزه 🌸💕

همه چیز که فقط خرید نیست

خیلی ممنون خانومی🤩 فدای سرت عزیزم همین تعریف قشنگت واقعا یه دنیا برای من بی ارزه 🌸💕 همه چیز که ...

فدای تو مهربون😍😍😍

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖