بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامانای مهربون خاله های عزیز ممنون میشم پیج من وپسرمو تو ای ن س ت ا دنبال کنید وپست هامونو لایک کنید، کلی عکس ماهگرد وتم مناسبتی خوشگل داریم...🍭 راستی آموزشم میدم توپیجم این آی دی پیجمه البته عدد رو به انگلیسی بایدوارد کنید اینجا فارسی نوشته میشهnazanin_lifestyle88
واااای چقدر ناااازه اخه.حیف ک نیاز ندارم وگرنه حتما ازت میخریدم ولی کانال تلگرامتو نگه میدارم💖💖
gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖
خیلی ممنون خانومی🤩 فدای سرت عزیزم همین تعریف قشنگت واقعا یه دنیا برای من بی ارزه 🌸💕 همه چیز که ...
فدای تو مهربون😍😍😍
gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖