2777
2789
عنوان

خانومایی که به خودتون می‌رسید...بیاید😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 99 پست

فقط خوش میگذرونم دلم نمیخواد این دو روز زندگیمو با محدودیت بگذره عاشقه نوشابم ولی روغن اصلا نمیخورم یعنی غذای روغنی حالمو بد نیکنه نمکم که عشقمه

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
سلام  مکمل غذایی چی؟!

ویتامین دی میخورم فقط

و ماهی یکبار آمپول نوروبیون یا بکمپلکس

معلم ابتدایی. و  مدرس زبان هستم...سوالی داشتید خوشحال میشم کمک کنم😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جای سرد بشینی چی میشه مگه من همش رو سرامیک‌میشینم خنکه خوبه😁

منم🤣

اين كاربري مال خواهرمه منم با مال اون ميام من مادر شوهرم فوت شده چند روزه و مادر شوهر خواهرم باهاش زندگي ميكنه و اذيتش ميكنه 😒
چجورییییی  روزی ۱۰ لیوان ؟؟؟؟

من آب زیاد میخورم

قند و شکر حذف بجاش کشمش و خرما میخورم

کیک و شیرینی میپزم خودم نمیخورم

نون و برنج خیییلی کم میخورم 

نوشابه هم فقط تو مهمونی

هرشب دوش میگیرم و موهامو میبافم

....

فقط خوش میگذرونم دلم نمیخواد این دو روز زندگیمو با محدودیت بگذره عاشقه نوشابم ولی روغن اصلا نمیخورم ...

آخه رعایت نکنی میشه ی روز🤭

البته منم موقع خوردن شیرینیجات استراتژیم همینه ک دو روز دنیا میخام لذت ببرم😁

فقط نوشابه و شيريني وفست فود و غذاي چرب نميخورم

چجوری شیرینی نمیخورید 🤔😬🥴🥴🥴😋😋

من آب زیاد میخورم قند و شکر حذف بجاش کشمش و خرما میخورم کیک و شیرینی میپزم خودم نمیخورم نون و برن ...

فست فودم نمیخورم،باهمین عادتای ساده الان که ی دختر حدودا ی ساله دارم وزنم چهار کیلو کمتر از قبل حاملگیمه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

من آب زیاد میخورم قند و شکر حذف بجاش کشمش و خرما میخورم کیک و شیرینی میپزم خودم نمیخورم نون و برن ...

آخه کیک تازه ی چیز  دیگس 😁

[QUOTE=151124490]آخه رعایت نکنی میشه ی روز🤭 البته منم موقع خوردن شیرینیجات استراتژیم همینه ک دو روز دنیا میخام لذت ...[/Qمیدونم کارم اشتباهه ممکن ینم یگم رفت بالا مثلا ۲۰ اینا شدم تجدید تظد کنم ولی الان دلم نمیخواد البته صبح ناشتا یه کایه آبه ولرم میخورم

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗

همیشه بعد دسشویی خودمو خشک میکنم 😁

همیشه تو حموم کیسه میکشم بدنم لایه برداری میشه خیلی خوبه برا پوست. 

تو حموم با صابون زردچوبه دست و صورتم و ناحیه تنا..سلی رو میشورم بنظرم تاثیر خوبی داشته. 😁😎

آهان شنیدم وقتی میخای از حموم دربیاری از مچ به پایین پاتو زیر آب سرد بگیر. منم عادت کردم آخر حموم آبو سرد میکنم پاهامو میگیرم زیرش. برای مقاومت بدن در برابر مریضی خوبه انگار. 

ناخونامو خیلی بلند نمیکنم. خیلی بلند نامرتب دیده میشه

فعلا همین.. ☺️ 

میشه برای مشکلم صلوات بفرستین ؟؟ 😔😔 فرستادین بهم بگین منم براتون بفرستم 🖤