بعضی وقتها میبینم کاربری برای ارتباط با کاربر دیگر تاپیک میزنه . . با خودم میگم چرا میل نمیزنه یا پیغام خصوصی نمی ده؟ امروز که من هم مجبور شدم تاپیک بزنم خطاب به یک نفر دلیلش رو فهمیدم.
برخی کلا ارتباطشون یک طرفه است. میل میدهند ولی هیچ وقت میلشان را چک نمیکنند.
دلیل ایجاد این تاپیک غیر متعارف اینه:
هم وطنی به نام آزاده نظری هر روز میاد در تماس با ما پیغام میگداره و شاکی هست جرا تائید ایمیل براش نیمره. خلاصه من هم هر چی بهشون میل میزنم که خواهر من! اول ایمیل دبلیو نزار. ایشون هم هر چی میزنه با سه تا دبلیو و نقطه ! من به ایمل با دبلیو و بدون دبلیو جواب میدهم که کاربری تان درست شده فقط میلت را بدون دبلیو چک کن ولی میل به دستش نمی رسه.
خانم نظری لطفا میل خودتان را بدون دبلیو چک کنید. تا حالا 8 تا کاربری ساخته اید ولی فعال نکرد هاید و من بی تقصیرم . . اگر مشکلت حل نمیشه تلفنتون رو در تمتاس با ما بنویسید تا تماس بگیرم و راهنمائی کنم.
البته این تاپیک برای کسانی که در نوشتن ادرس میل دقت ندارند لازم است که مورد توجه قرار گیرد.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یک رسانه را دارم اداره میکنم و تک تک کاربرها برای من مهم هستند و حیات رسانه به حضور انها بسته هست. من رشد رسانه را می خواهم و این بدست نیم اید مگر رضایت کاربران. در دنیا الان برای بدست اوردن مشتری دیگر تبلیغات نمی کنند.