2777
2789
عنوان

قابل توجه خانم آزاده ن

| مشاهده متن کامل بحث + 8589 بازدید | 148 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان بودجه اصلی سازمانها در امور بازاریابی صرف بخش مدیریت امور مشتریان میشه یعنی حفظ مشتری.

الان مشتری میاد، باید مشتری را حفظ کرد.

رقابت هر روزه برای حفظ مخاطبی است که اندک تمایلی به برند مورد نظر دارد
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
2805
مامان مهتاب خب همین دیگه بجای امادگی دفاعی و حفظ 30 جز قران که همه خودشون میتونن تو خونه هم قران بخونن یا خیلی درسای دیگه باید واحدایی بذارن که تو شغل و زندگی و جامعه واقعا کاربردی و لازمه
و امروز.. روزی دیگر است.. سرشار از رمز و رازهای مخصوص خود.. کسی چه میداند..شاید امروز همان روزی باشد که منتظرش بودی!
من می تونم یه چیزی بپرسم قبلا پستهای اضافه پاک میشد تو تاپیک اون تاپیک همه مطالبش پشت هم می اومد ولی الان مثلا تو صفحه 2 تاپیک 8 تا پست پاک شده اون صفحه با 2 تا کامنت نمایش داده میشه و زیرهم نمی رن کامنت ها
LilySlim Exercise days tickers
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازی
همچون گره های قالی باشد که با آنها برای
سرنوشتم نقشی زیبا بیافرینی
آمین.......
خانم وندا

اون تکنیکی هست که برای کاهش مصرف منابع سرور انجام دادیم و در صورتی که تاپیکی دارید که خیلی حذفی دارد ادرس تاپیکو بدید من تعمیر کنم و مرتب کنم بدهم خدمت شما
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
حفظ مشتری هایی که دارن به جای جذب بیشتر جالبه اره نهال جون باهات موافقم تموم چیزایی که تو این سیستم به ما یاد دادن دو قسمت میشه یا به درد نمیخورن یا بهمون نگفتن به چه دردی میخورن
اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-
ولی نهال جون من به یاد ندارم 30 جز قرآن رو به ما یاد داده باشناااااااا

در ضمن همه ی اشتباهات ما تو مسیر زندگی و جامعه و پیشرفت به خاطر اینه که از قرآن و احکام الهی دور موندیم
Lilypie Maternity tickers
ممنون آقای زاهد نه کلا برام سئوال شده بود چرا اینطوریه راستی جای ما رو هم تو نمایشگاه خالی کنید ببخشید وسط بحث پرسیدم

خسته هم نباشید شب خوش
LilySlim Exercise days tickers
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازی
همچون گره های قالی باشد که با آنها برای
سرنوشتم نقشی زیبا بیافرینی
آمین.......
2810